Martie, luna perfectă pentru un cadou special

Pentru cei care poate au dat-o în bară cu Ziua Îndrăgostiților sau au uitat de Dragobete entru cele care își doresc un pretext pentru un cadou frumos, pentru că este primăvară sau din orice alt motiv vă doriți voi iată un shortlist pentru o vizită eficientă în magazine.

Share

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 24.02.2019 - 17:27

Online sau offline.


Accesorii

Pantofi. Genți. Curele. Eșarfe. Dar mai ales prima categorie. Nu cred că există prea multe femei care să spună că au prea multe perechi de încălțăminte. Este o perioadă perfectă pentru a face un astfel de cadou-mărțișor pentru că magazinele încă au reduceri semnificative. Și dacă tot poți beneficia de o reducere consistentă, mai bine orientează-te către ceva ce poate nu ar fi prima ta alegere. O piesă glam, mai diferită, mai specială. Paiete? Velur? Glitter? Toate la un loc? Tu alegi, în funcție de stilul vestimentar și de personalitate, desigur.

Bijuterii

Probabil cel mai simplu mărțișor este cel care presupune o bijuterie. Indiferent că vorbim de faimoasele charmuri Pandora, atât de populare la noi, de bijuterii handmade, din piele, din metale prețioase, de bijuterii spectaculoase precum cele de la Freywille, femeile se bucură de bijuterii.

Haine

Din aceeași categorie a reducerilor de care trebuie să profiți fac parte și hainele. Piese de rezistență, nemuritoare, cum îmi place mie să le numesc, sunt nu cele foarte scumpe sau glam, ci cele care pot fi combinate la nesfârșit cu ce ai deja în garderobă. Iar aici intră tricourile, piesele din denim, cămășile simple, de preferință albe sau roz, fustele creion și lista poate continua. Pe lista de achiziții eu aș trece tricourile with a twist, cum ar fi cele cu imprimeuri speciale, iar printre preferatele mele se numără cele de la Mădălina Andronic, unul dintre cei mai apreciați ilustratori români. Pe partea de denim, Reserved tocmai a lansat o întreagă colecție dedicată popularului material. Așa că aveți de unde alege.

Cosmetice

Nu cred că este nevoie să mai menționez cât de mult apreciază femeile cadourile din gama cosmeticelor. Pentru că este cât se poate de evident: femeilor le place să fie răsfățate. Prin urmare, deși pare o soluție de rezervă, chiar nu este doar atât.

Lenjerie

Anul acesta se poartă îndrăzneala. Și tot mai multe ținute sunt construite în jurul pieselor de lenjerie care lasă să se vadă doar puțin, cum ar fi body-urile. Materialele prețioase, croielile spectaculoase, marginile dantelate sunt în tendințe. Un body care îndeplinește aceste criterii poate fi purtat cu o cămașă oversized, masculină, pentru un contrast al stilurilor, și jeans. Sau sub un sacou, parte a unui costum cu o linie feminină, de preferat într-o culoare tare, cum ar fi roșu. Sau, pentru cele care preferă discreția, negru.

Experiențe pentru ea

Atunci când crezi că ai epuizat toate resursele, îți sugerez ceva nou. Pentru o femeie pasionată de modă, un curs de stilism, pentru una care este dependentă de produsele de beauty, un curs de machiaj, pentru femeile cărora le plac răsfățul și lucrurile unicat – un atelier de parfumerie, o zi la SPA sau o escapadă urbană. Astfel de experiențe, care vin la pachet cu o mulțime de alte surprize pentru ea, sunt disponibile pe site-ul de cadouri experențiale Complice.ro, fondat tot de o femeie, Oana Pascu. Potrivit acesteia, cadourile-experiență sunt apreciate mai ales de bărbații care apelează la astfel de daruri pentru că își doresc ca persoana iubită să aibă parte de o zi cu adevărat memorabilă.

Flori

Să nu uităm că femeile adoră florile. Iar acestea nu ar trebui să lipsească din niciun cadou. Designerii florali au pregătit pentru această primăvară buchete spectaculoase, care transmit mesaje pentru fiecare femeie. De exemplu, designerii Floria.ro recomandă buchete cu trandafiri și minirosa sau cu frezii și orhidee pentru iubită, cu lalele sau zambile pentru mame, ori cu ranunculus și iriși pentru partenera de afaceri.

Comentarii