25 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleMarica, după alegerile prezidențiale: România a trecut la un alt nivel!

Marica, după alegerile prezidențiale: România a trecut la un alt nivel!

Atacantul echipei naţionale Ciprian Marica i-a felicitat, pe un cont de socializare, pe românii care au mers la vot și a scris că după aceste alegeri "România a trecut la un alt nivel". Internaționalol român consideră că rezultatul alegerilor a fost de asemenea o victorie, care a continuat după succesul echipei în fața Irlandei de Nord.

"Dragi prieteni! Vă mulţumesc pentru un weekend minunat! Început cu victoria împotriva Irlandei de Nord şi continuat cu victoria împotriva tuturor celor care spuneau că România nu mai are viitor. Voi aţi arătat că are. M-am bucurat enorm să văd că va pasă de fraţii voştri de departe care suferă printre străini pentru un drept democratic. M-am bucurat enorm că au ieşit la vot tineri, mulţi tineri, despre care se spunea că nu le pasă. Că aţi ieşit în stradă când aţi considerat că aveţi ceva de spus. Că v-aţi bucurat din suflet la anunţul rezultatului alegerilor, că aţi acceptat înfrângerea cu bărbăţie. Dragi prieteni, un lucru e clar: România a trecut la un alt nivel! Învingătorii de acum trebuie să facă totul cu gândul la voi, fiindcă aţi demonstrat lumii întregi că românul dă de pământ cu cel care nu-l respectă. Felicitări, România! Şi mulţumesc că merg în străinătate, la clinică unde fac recuperarea, cu un zâmbet larg pe faţă!
O săptămâna grozavă să aveţi!", a scris atacantul lui Konyaspor pe contul său de Facebook.

Ciprian Marica va reveni la națională cel mai probabil la meciul din martie cu Insulele Feroe, el trecând printr-o perioadă de recuperare după intervenţia chirurgicală suferită. După victoria cu Irlanda de Nord România a urcat pe primul loc în grupa F a preliminariilor Euro 2016.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale cu 54,50% din voturi, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă