Maria Liman își cheamă prințul în carantină

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.03.2020 - 10:44

Devenită celebră după Cupa Mondială din 2018, când a fost una dintre fetele fierbinți ale competiției fotbalistice găzduite de Rusia, Maria Liman nu o duce prea bine în izolarea provocată de pandemia mondială de coronavirus.

Maria este una dintre cele mai sexy rusoaice, dar locuiește de ani buni la Londra, acolo unde a devenit fană a echipei locale Chelsea. Criza provocată de virusul Covid-19 a prins-o singură, iar fotomodelul caută să găsească un prinț pe un cal alb.

„Frumoasa din pădurea adormită își așteaptă prințul în carantină. Unde e acest bărbat chipeș și curajos care va învinge virusul pentru a mă salva? Vă rog să vă grăbiți! Stocurile făcute pentru următoarea lună s-au terminat în câteva seri. Spuneți-mi, voi cum vreți să petrecem aceste seri de neuitat?”, a scris rusoaica în vârstă de 26 de ani pe Instagram.

În trecut, modelul care a pozat și pentru cunoscuta revistă Playboy a refuzat un post în politică, iar motivația acesteia a fost una incredibilă. Bruneta a declinat oferta partidului rus de opoziție LDPR, declarând că e prea sexy, iar colegii din politică ar fi distrași de prezența sa.

Comentarii