Mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit

Vernita Lee, mama renumitei realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey, a murit în timpul sărbătorii de Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei) la vârsta de 83 de ani, a confirmat luni familia sa, informează DPA.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.11.2018 - 12:34

Vernita Lee a murit pe 22 noiembrie în reşedinţa ei din oraşul Milwaukee şi a fost deja înmormântată în cadrul unor funeralii private, a precizat familia îndoliată într-un comunicat de presă.

Alături de Oprah Winfrey, Vernita Lee a mai avut o fiică, Patricia Amanda Faye Lee, pe care a dat-o spre adopţie la scurt timp după naştere şi cu care a reluat legătura ulterior. Defuncta avea de asemenea mai mulţi nepoţi şi strănepoţi.

Mama cunoscutei realizatoare TV a avut alţi doi copii, un fiu, Jeffrey Lee, care a murit în 1989, şi încă o fiică, Patricia Lee Lloyd, care a murit în 2003.

Vernita Lee, care a lucrat ca femeie de serviciu, avea vârsta de 18 ani şi nu era căsătorită atunci când a născut-o pe Oprah Winfrey, într-o regiune regiune rurală din Mississippi, în 1954. Potrivit presei americane, Oprah a fost crescută de bunica ei până la vârsta de şase ani, apoi de mama ei, alături de care s-a mutat în Milwaukee, un oraş din statul Wisconsin.

Nu sunt cunoscute circumstanţele în care a murit Vernita Lee, iar o purtătoare de cuvânt a postului Oprah Winfrey Network (OWN) a spus că prezentatoarea TV nu va face declaraţii publice despre decesul mamei sale.

Comentarii