11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit

Mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit

Vernita Lee a murit pe 22 noiembrie în reşedinţa ei din oraşul Milwaukee şi a fost deja înmormântată în cadrul unor funeralii private, a precizat familia îndoliată într-un comunicat de presă.

Alături de Oprah Winfrey, Vernita Lee a mai avut o fiică, Patricia Amanda Faye Lee, pe care a dat-o spre adopţie la scurt timp după naştere şi cu care a reluat legătura ulterior. Defuncta avea de asemenea mai mulţi nepoţi şi strănepoţi.

Mama cunoscutei realizatoare TV a avut alţi doi copii, un fiu, Jeffrey Lee, care a murit în 1989, şi încă o fiică, Patricia Lee Lloyd, care a murit în 2003.

Vernita Lee, care a lucrat ca femeie de serviciu, avea vârsta de 18 ani şi nu era căsătorită atunci când a născut-o pe Oprah Winfrey, într-o regiune regiune rurală din Mississippi, în 1954. Potrivit presei americane, Oprah a fost crescută de bunica ei până la vârsta de şase ani, apoi de mama ei, alături de care s-a mutat în Milwaukee, un oraş din statul Wisconsin.

Nu sunt cunoscute circumstanţele în care a murit Vernita Lee, iar o purtătoare de cuvânt a postului Oprah Winfrey Network (OWN) a spus că prezentatoarea TV nu va face declaraţii publice despre decesul mamei sale.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă