13 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Magui Corceiro i-a dat papucii lui Joao Felix

Ghinioanele se țin lanț de superstarul lui Atletico Madrid, Joao Felix. Portughezul în vârstă de 20 de ani nu este în cea mai bună formă pe teren, iar acum a primit o lovitură devastatoare și pe plan amoros.

Fotbalistul pentru care madrilenii achitau 126 de milioane de euro în vara trecută a fost părăsit de iubită, după ce a fost prins în „offside”.

Frumoasa actriță Magui Corceiro a decis să se despartă de Joao, toate acestea după ce a aflat că urmașul lui Cristiano Ronaldo a făcut „pressing” la o doctoriță pentru a petrece noaptea alături de el.

Doctorița Arancha a publicat pe contul său de Instagram discuțiile purtate cu vedeta lui Atletico Madrid, iar Magui a decis să șteargă toate imaginile cu Joao Felix și să își vadă de viață. De partea cealaltă, fotbalistul a păstrat imaginile cu fosta lui iubită pe conturile sale de socializare.

„Sunt confuză. Nu am vrut să rănesc pe nimeni, cu atât mai puţin pe Magui, care mi-a scris. M-am enervat pentru că nu accept un astfel de comportament la bărbaţi şi credeam că sunt împreună de mai mulţi ani. Dar nimeni nu a înşelat pe nimeni”, a declarat femeia abordată de Joao.

Ultima oră
Pe aceeași temă