13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMaestrul bucătar Jamie Oliver a imobilizat un hoţ care a încercat să...

Maestrul bucătar Jamie Oliver a imobilizat un hoţ care a încercat să îi spargă casa

Jamie Oliver, în vârstă de 43 de ani, se afla în locuinţa sa situată pe o stradă din nordul Londrei, împreună cu soţia, Jools, şi cei cinci copii ai lor, când a auzit nişte zgomote suspecte de la un vecin.

A vrut să cerceteze ce se întâmplă, dar s-a trezit imediat faţă în faţă cu un bărbat care încerca să intre în locuinţa sa. Bărbatul a făcut cale întoarsă, a ieşit din locuinţă şi a început să alerge pe stradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oliver a alergat după bărbat şi a reuşit să îl imobilizeze în cele din urmă.

După ce poliţiştii au venit să îl preia pe “bărbatul agresiv”, potrivit unor surse, Jamie Oliver a mai petrecut puţin timp cu aceştia “glumind şi râzând”.

Potrivit unor surse, locuinţa în valoare de aproape 10 milioane de euro a lui Jamie Oliver era doar una dintre mai multele vizate de hoţ, alături de vila în care locuieşte modelul Kate Moss.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 4 septembrie.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe. În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-şefi. În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, ulterior Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie’s Italian.

În ultimii ani, Jamie Oliver a pledat pentru introducerea educaţiei alimentare ca materie de studiu în şcoli. Acesta a lansat şi un documentar care promovează un “război absolut” împotriva zahărului şi a îndulcitorilor artificiali, însă demersul său a fost criticat de unii dintre colegii săi de breaslă.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă