13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMădălina Ghenea cucerește industria filmului. Românca a fost surprinsă cu Al Pacino

Mădălina Ghenea cucerește industria filmului. Românca a fost surprinsă cu Al Pacino

Mădălina Ghenea a fost anunțată parte din distribuția lungmetrajului „House of Gucci”, noul film al lui Ridley Scott. După ce a fost surprinsă pe platourile de filmare la brațul lui Al Pacino, pe rețelele de socializare s-a confirmat că frumoasa româncă va intra în pielea unei legende a cinematografiei, Sophia Loren.

 

Distribuția lungmetrajului este una pe măsură! Mădălina va juca alătui de Lady Gaga, premiată cu Oscar pentru „A Star Is Born”, ea va fi eroina noului proiect al regizorului Scott. Alături de ea va juca și Adam Driver. Pe lângă cei doi protagoniști îi vom putea vedea pentru a patra oară împreună pe Robert de Niro și Al Pacino, care-au mai fost recent în „The Irishman”, pe Netflix. Alături de ei, din distribuție mai fac parte: Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Reeve Carney, Camille Cottin, Eva Moore, Youssef Kerkour.

Filmul urmărește povestea lui Maurizio Gucci (Adam Driver), șeful casei de modă Gucci, și a fostei sale soții Patrizia Reggiani (Gaga) și ce se întâmplă după moartea sa în urma deciziei Patriziei de a angaja un asasin pentru a-l ucide în 1995. Maurizio și Patrizia s-au căsătorit în 1973 și în mai 1985, omul de afaceri și-a părăsit soția pentru o femeie mai tânără după 12 ani de căsătorie. Divorțul lor a fost finalizat în 1991. În 1995, Maurizio a fost împușcat și ucis de un asasin pe scările din fața biroului său din Milano. Patrizia, care a devenit cunoscută sub numele de „Văduva Neagră’, a fost condamnată  la 29 de ani de închisoare. Fiicele lor, Alessandra și Allegra, au cerut să i se anuleze condamnarea, susținând că tumoarea creierului i-a afectat capacitatea de a raționa, potrivit Vogue. Filmările au loc  în Italia, chiar în casa lui Gucci. Acestea au început la Roma, dar și în orașul Gressoney din Alpii italieni.

Filmul este produs de MGM, după un scenariu adaptat după volumul semnat de Sara Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder’. Premiera a fost stabilită pe 24 noiembrie 2021. Rămâne de văzut dacă premiera va fi afectată sau nu de pandemie. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă