15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMacaulay Culkin recunoaşte că se uită la "Singur Acasă" cu noile iubite

Macaulay Culkin recunoaşte că se uită la “Singur Acasă” cu noile iubite

Invitat în emisiunea “The Tonight Show” realizată de Jimmy Fallon pe postul de televiziune NBC, Culkin a făcut această mărturisire, glumind: “Fac orice le stimulează”.

De cele mai multe ori, starurile nu suportă să vizioneze propriile filme, dar Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, spune că nu îl deranjează că devine puţin nostalgic şi oricum nu se foloseşte de aceste pelicule decât în interes romantic.

“De cele mai multe ori îngân replicile. «Păstrează restul, animal murdar!»”, a explicat acesta.

Culkin a mai spus că, frecvent, evită să iasă afară în timpul sărbătorilor de iarnă, pentru că nu vrea să fie recunoscut.

De cealaltă parte, Jimmy Fallon a spus că sezonul sărbătorilor de iarnă “este cea mai fierbinte perioadă în care să fii Macaulay Culkin”.

În acelaşi interviu, Culkin a dezvăluit că vrea să îşi schimbe legal al doilea nume, care este Carson, şi a mai spus că fanii pot vota pe site-ul său de lifestyle BunnyEars.com, având de ales între “Macaulay Culkin”, “Shark Week”, “Kieran”, “The McRib Is Back” şi “Publicity Stunt.”

Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990. Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectactori care au văzut “Singur acasă”, filmul de Crăciun devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei “Singur Acasă”, lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur.

Ulterior, însă, Macaulay Culkin a avut parte de o tranziţie extrem de dificilă de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult. După ce a renunţat la actorie în 1994, s-a întors în televiziune cu un rol în serialul “Will and Grace”, în 2003.

În 2006, şi-a lansat autobiografia “Junior”.

Prietenii şi presa americană şi-au exprimat de mai multe ori îngrijorările legate de starea sa precară de sănătate, după câteva apariţii în public ale actorului, în 2012, părând foarte slab şi extrem de dezorientat.

În 2014, trupa sa, Pizza Underground, înfiinţată cu un an înainte, a fost fluierată copios şi a fost nevoită să coboare de pe scenă în timpul evenimentului Nottingham Rock City, deoarece spectatorii nu au apreciat deloc performanţa artistică. Trupa s-a destrămat în 2016.

În acelaşi an, într-unul dintre rarele sale interviuri, Macaulay Culkin a vorbit despre zvonurile privind dependenţa sa de droguri, care circulau de mulţi ani.

“Nu, nu consumam heroină de 6.000 de dolari lunar”, a declarat actorul la momentul respectiv, fără să infirme sau să confirme informaţia privind dependenţa sa de droguri.

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă