8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMaam With Love, brand-ul nascut din iubire si din pasiunea pentru frumos

Maam With Love, brand-ul nascut din iubire si din pasiunea pentru frumos

Pe Alexandra Sandu, owner-ul brand-ului Maam With Love, o descoperim in fiecare dintre colectiile ei, toate incarcate cu senzualitate, pasiune si feminitate. 

Care este legatura dintre fashion si contabilitate? Aparent, niciuna. Si spunem aparent pentru ca, inainte de a-si urma visul si de a crea haine cu personalitate, Alexandra a lucrat ca si contabil la firma sotului ei, apoi intr-o multinationala, vreme de sapte ani. Dar asta nu a impiedicat-o sa iasa din zona de confort si sa faca, mai tarziu, ceea ce ii place cu adevarat: design vestimentar. 

Si, cum de la dorinta pana la concretizare nu este decat un pas, ii admiram, astazi, colectiile de haine. 

Dupa numeroase cursuri de specialitate, alaturi de Doina Levintza, Lena Criveanu si Melania Tucureanu, Shingo Sato si Julian Roberts a ajuns sa lucreze pentru Stephan Pelger, celebrul designer si, mai apoi, la Galeria de costume pentru teatru, a Doinei Levintza.

 De ce Maam With Love? Pentru ca “mami” este cuvantul care o reprezinta, prin prisma celor doi copii pe care ii are. Maam este format din prima litera din numele membrilor familiei ei ( Mircea, Alexia, Alexandra, Mircea). Logo-ul este desenat de Alexia, fetita de 14 ani a Alexandrei Sandu.

Pasionata, inca de mic copil, de moda si tendinte, Alexandra a vrut mereu ceva mai mult decat ofereau magazinele traditionale cu haine. Voia tinute cu personalitate. Voia senzualitate. Voia feminitate. 

A inceput, treptat, sa isi confectioneze singura hainele. Iar cunoscutii au sustinut-o nu doar prin incurajari, dar si prin achizitionarea lor, astfel ca lucrurile au inceput sa prinda contur destul de rapid. 

Astazi, Maam With Love este despre frumusete prin toti porii. Este despre femeia independenta, cu incredere de sine ridicata si care se poate invarti in orice cerc. Este despre femeia care vrea sa si declare personalitatea prin ceea ce poarta, dar si despre femeia romantica si visatoare. 

In aceasta vara, Maam With Love defileaza cu o colectie ce pune accent pe femeia Icon, prin materiale fine – tulle, bumbac, dantela, lana fina – si piese monocrome. Gratie, mister, romantism si independenta, toate intr-o singura colectie – E᙭ᑭOᔕÉ. 

Descoper-o si tu si pregateste-te sa emani senzualitate la orice pas!

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă