19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLuptă împotriva bacteriilor cu produse de unică folosință

Luptă împotriva bacteriilor cu produse de unică folosință

Ne dorim să avem grijă atât de noi, cât și de cei dragi, însă realitatea este că trăim într-o lume în care dezvoltarea și răspândirea bacteriilor se face extrem de ușor, atât prin aer, atingere, cât și prin apă. Apa este un mediu rapid și ideal de transmitere a bacteriilor, facilitând îmbolnăvirea. Fie că este vorba despre mâini, corp sau diferite suprafețe, uscarea corespunzătoare cu produse din hârtie de unică folosință este esențială pentru o curățare și igienizare eficientă și de lungă durată.

În primul rând, trebuie să avem, grijă să ne spălăm pe mâini cu produse antibacteriene. Spălatul regulat și temeinic al mâinilor este esențial pentru păstrarea sănătății, în mod special după fiecare utilizare a toaletei, înainte și după pregătirea mesei precum și după contactul cu animalele. Cele mai puternice și eficiente produse care pot lupta împortiva bacteriilor sunt săpunurile lichide și dezinfectantii profesionali Sanito pentru igienizarea mainilor, precum gamele profesionale Tork, Gojo și Purell.

După spălarea atentă a mâinilor, este important să le uscăm rapid, deoarece apa este un mediu în care bacteriile se dezvoltă rapid. Cercetătorii au arătat că uscarea mânilor nu are doar rolul de a elimina apa, ci și bacteriile. Înăuntrul uscătoarelor de mâini se află o mulțime de bacterii, care trăiesc și se înmulțesc foarte ușor în mediul cald și umed, iar soluția este simplă, uscarea mâinilor este eficientă dacă se folosesc prosoapele de hârtie. Astfel, se reduce numărul bacteriilor cu 40-60%, în timp ce uscătoarele de mâini cresc numărul bacteriilor, în medie, cu 250%. Mai mult decât atât, studiile arată ca mainile ude transferă de 1.000 de ori mai multe bacterii de pe o suprafață pe alta, decât mâinile uscate.

Pe lângă prosoapele de hârtie, se pot folosi și rolele de hârtie de unică folosință. Fiind extrem de delicate cu pielea și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, produsele din hârtie se remarcă printr-o eficiență sporită în uscarea mâinilor. Prosoapele din hârtie de tip prosop de unică folosință pot fi utilizate în domenii de activitate diverse precum saloane de înfrumusețare, centre medicale, restaurente, laboratoare și nu numai. Specialiștii accentuează în recomandările lor, în primul rând, aspectul de unică folosinţă. Acesta este esențial pentru a evita o transmitere a germenilor.

Mai mult decât utilizarea produselor din hârtie de unică folosință în igiena personală, pentru a evita răspândirea germenilor, este esențială utilizarea lor și pentru curățarea și igienizarea temeinică a spațiilor de lucru. Pentru a respecta cele mai înalte standarde de igienă în mod permanent şi eficient, este necesară utilizarea unei game largi de produse dezinfectante pentru suprafețe și ulterior, uscarea lor tot cu produse din hârtie de unică folosință, precum rolele industriale. Rolele de hârtie tip industriale au o capacitate ridicată de absorbtie a lichidelor, uleiurilor și grăsimilor. 

Astfel, se ajunge ușor la concluzia că la baza sănătății și menținerii unui sistem imunitar puternic se află obiceiuri simple și produse de cea mai înaltă calitate, eficiente în eliminarea bacteriilor și igienizarea cu succes a mâinilor și a suprafețelor.

 

Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă