7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleLungmetrajul „First Man”, debut sub aşteptări în box office-ul nord-american

Lungmetrajul „First Man”, debut sub aşteptări în box office-ul nord-american

Drama biografică Universal, regizată de Damien Chazelle, a avut un buget de producţie de 60 de milioane de dolari. Filmul, care a avut premiera la Festivalul de la Veneţia, a generat încasări de 16,5 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane.

Lungmetrajul s-a clasat pe locul al treilea în top după „Venom” (Sony), regizat de Ruben Fleischer, şi „A Star is Born” (Warner Bros.) al lui Bradley Cooper, potrivit boxofficemojo.com.

Ocupantul locului întâi în clasamentul nord-american a generat încasări de 37,7 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră, în timp ce drama romantică în care joacă şi Lady Gaga s-a menţinut pe poziţia secundă, cu încasări de 28 de milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Nou intrat în clasament este şi filmul de aventuri „Goosebumps 2: Haunted Halloween” (Sony), care a generat încasări de 16,2 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „Smallfoot” (Warner Bros.) a coborât, după al treilea weekend de la premieră, două locuri, până pe cinci, cu încasări de 9,3 milioane de dolari, la fel şi comedia „Night School” (Universal), până pe şase, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Thrillerul „Bad Times at the El Royale” (20th Century Fox), cu Jeff Bridges, Cynthia Erivo şi Dakota Johnson în distribuţie, care a încheiat ediţia de anul acesta a Festivalului de la San Sebastian, este al treilea debut în top 10 al box office-ului nord-american. El a generat încasări de 7,2 milioane de dolari şi s-a clasat pe locul al şaptelea.

Lungmetrajul fantasy „The House With A Clock In Its Walls” (Universal), cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a coborât trei poziţii în top, până pe opt, după ce, în al patrulea weekend, a generat încasări de 3,9 milioane de dolari.

Drama „The Hate U Give” (Fox), cu Amandla Stenberg în rol principal, a urcat patru locuri în clasament, până pe nouă, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,7 milioane de dolari.

Comedia de acţiune „A Simple Favor” (Lionsgate), regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât patru locuri, până pe zece, după al cincilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 1,3 milioane de dolari.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă