7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleLudovic Orban vorbește despre legătura între dans și politică

Ludovic Orban vorbește despre legătura între dans și politică

În această seară, la ora 23:15, fostul premier al României Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. În prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice.

S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

În această seară, Ludovic Orban va vorbi despre lucruri mai puțin știute despre viața sa personală, iar unul dintre aspectele care cu siguranță au atras atenția este cel legat de apetența politicianului pentru dans.  

“Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenmimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni… Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării”, afirmă Ludovic Orban.

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, acestea  sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă