7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucruri de care sa tii cont atunci cand cumperi accesorii GSM

Lucruri de care sa tii cont atunci cand cumperi accesorii GSM

 

Dintotdeauna accesoriile au fost cele care au rescris regulile oricarei provocari. Acest lucru nu se aplica doar atunci cand vine vorba de stil si haine, ci chiar si atunci cand vine vorba despre pasiuni si despre tehnologie. Accesoriile te pot ajuta sa reinventezi totul, iar pentru astfel de rezultate de succes, trebuie bineinteles sa stii cum sa le alegi. Asadar, astazi ti-am pregatit un ghid care sa te ajute sa-ti alegi cat mai bine accesorii GSM potrivite nevoilor tale si stilului tau de viata.

 

1. Alegerea unui smartwatch

Alegerea unui astfel de accesoriu este aparent simpla, dar faptul ca exista o diversitate atat de mari, la preturi asemeni diverse, iti poate fi greu sa faci alegerea corespunzatoare. Cel mai bine, la fel ca si in cazul telefoanelor, ar fi sa le testezi inainte de a le cumpara. Cu toate ca-ti este cu adevarat mai usor sa le comanzi acasa si sa le testezi/folosesti, uneori e neplacut sa ajungi la concluzia ca nu prezinti nicio afinitate fata de acel accesoriu cumparat. Asa ca, daca ai disponibilitatea, mergi in magazin pentru a descoperi care sunt avantajele unui astfel de accesoriu si cat de facil este in operare.

De asemenea, daca e sa comparam piata extrem de ieftina, adica astfel de accesorii chinezesti pe care le poti gasi la tot pasul, cu un smartwatch de firma, diferentele sunt imense. Operarea unui smartwatch apartinand unui producator renumit este mult mai usoara, ai mai multe operatii pe care le poti face cu acesta, calitatea e mai buna atat la nivel tehnic, cat si la nivel e operare, iar daca se intampla sa nu-ti fie intocmai la indemana in scurta perioada de testare, il poti vinde pe un pret bunicel. Astfel de dispozitive chinezesti este evident ca dupa achizitie nu mai au aproape nicio valoare la vanzare, asa ca cel mai probabil fie le vei pastra amintire, fie le vei darui mai departe.

 

2. Huse telefoane

Tindem, la fel ca si in cazul telefoanelor, sa ne lasam purtati de val de designul pe care o husa il poate avea. E foarte bine daca ti-ai cumparat un nou astfel de dispozitiv si alegi sa nu-l scoti din cutie si sa-l pui in functiune pana nu are propria lui husa. In zilele noastre telefoanele fie vin cu huse si nu vin cu casti, fie invers. Totusi, aceste accesorii nu sunt mereu pe placul nostru si tindem catre astfel de accesorii ceva mai pe stilul nostru. Conteaza, din nou, de unde cumperi si ce cumperi. Sunt huse de firma, dar si huse NO NAME la preturi accesibile si de o calitate buna. Din nou, site-urile chinezesti ne pun la dispozitie o gama larga de huse, dar calitatea este cea care spune adevarul in cele din urma. Cheia este sa cauti fix acea husa care se potriveste dispozitivului tau, nu doar ca si dimensiune, ci si ca grad de protectie.

Opteaza pentru gama de culori pe care o doresti, pentru stilul care iti place, dar tine cont si de parerile celor din jur. Ia-ti familia, prietenii si viziteaza noul magazin SmartZone din Baneasa Shopping City. La ei vei gasi cele mai revolutionare aparitii tehnologice iar brandurile Apple, Fossil, Huawei, Samsung, Xiaomi, Michael Kors, Maxcom, Skagen, Fitbit, Garmin, asteapta sa te surprinda cu aparitii noi.

 

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă