21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăLifestyleLoyalfans - Cea mai bună platformă pentru creatorii de conținut care doresc...

Loyalfans – Cea mai bună platformă pentru creatorii de conținut care doresc să vândă abonamente fanilor lor

Începând cu creatori de conținut profesioniști, cu ani de experiență în spate și mii de urmăritori care le admiră fiecare fotografie sau filmuleț postat pe rețelele sociale și continuând cu persoanele care abia și-au început cariera de model de videochat, o singură întrebare se află pe buzele tuturor: care este cel mai potrivit website pentru a câștiga bani din conținutul creat?

Din dorința de a ajuta măcar puțin pe cei care se confruntă cu o astfel de dilemă, am realizat acest articol despre loyalfans.com, o platformă formidabilă din care poți să câștigi bani vânzând abonamente amatorilor materialelor pe care le creezi.

Cum să te înscrii pe platforma Loyalfans?

Înscrierea pe platforma Loyalfans este un proces relativ simplu, în care nu trebuie să faci nimic mai mult decât ai proceda în mod obișnuit pentru a te înscrie pe oricare altă platformă de acest fel. De exemplu, o regulă de bază, dar de altfel absolut comună, este să demonstrezi că ai împlinit deja vârsta de 18 ani și să trimiți o fotografie sau un scan al unui act de identitate din care să reiasă acest lucru.

Iar odată ce te-ai înregistrat, pașii care urmează constau în listarea diferitelor conturi de pe rețelele de social media pe care le folosești și înregistrarea unui cont bancar unde să-ți fie trimise veniturile pe care le generezi.

Există o taxă pe care trebuie s-o plătești pentru a folosi Loyalfans?

Loyalfans, la fel ca și alte platforme de acest gen, nu percepe o taxă de înscriere creatorilor de conținut, dar îți oprește cu titlu de comision un procent din veniturile pe care le realizezi. Acest comision este standard și valorează 20% din toate veniturile tale generate prin această platformă.

Pe de altă parte, dacă profiți de programul de recomandări din cadrul acestei platforme convingând și alți creatori de conținut să se alăture platformei, primești la rândul tău 5% din toate veniturile generate de ei, dacă la înscriere aceștia au înregistrat un cod special care să semnaleze faptul că datorită ție se află ei acolo.

Cum funcționează platforma Loyalfans?

Dacă ai mai folosit vreodată Onlyfans până acum, sau alte platforme asemănătoare, n-ar trebui să ai probleme nici cu Loyalfans pentru că funcționează după același concept.

Loyalfans este un website prin care îți poți transforma fanii loiali în adevărați sponsori ai afacerii tale online, demonstrându-le că merită să plătească pentru a vedea ceea ce tu creezi.

Mai mult, Loyalfans oferă creatorilor săi de conținut o mulțime de unelte de care pot profita la maxim pentru a crea conținut de calitate pentru fanii lor și a-și maximiza veniturile.

Cât poți câștiga folosind platforma Loyalfans pentru monetizarea conținutului tău?

Pe scurt, poți câștiga foarte mulți bani din platforma Loyalfans dacă depui efortul necesar pentru crearea unui conținut atractiv și plăcut pentru fanii tăi. În detaliu, numerele depind foarte mult de numărul tău de urmăritori, dar și de cât sunt aceștia să plătească pentru conținutul creat de tine.

La fel ca în cazul modelelor care folosesc platformele tradiționale de videochat, tot felul de persoane vizitează și website-ul Loyalfans, unele mai generoase, altele care se mulțumesc cu fragmente de videoclipuri sau fotografii pentru care nu trebuie să plătească nimic. Iar în cazul ambelor tipuri de platforme, secretul pentru a câștiga cât mai mult constă în utilizarea rețelelor sociale clasice precum: Instagram, Facebook, TikTok sau Twitter pentru a-ți forma mai întâi o comunitate de fani curioși să te cunoască și în alte circumstanțe.

Alți factori care influențează nivelul câștigurilor tale sunt prețurile pe care le percepi pentru conținutul pe care îl creezi, precum și frecvența cu care postezi. În ceea ce privește prețurile, un tarif prea mic pentru un conținut cu plată poate sugera ideea de slabă calitate, iar un tarif prea mare riscă să descurajeze anumite categorii de consumatori. Pe de altă parte, despre frecvență putem spune că indiferent de cât de des postezi, e important să te ții de un program și să-i convingi astfel pe cei care te urmăresc că merită să se întoarcă pe pagina ta.

Cele mai citite

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă