13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle„Loserii de la seral” a debutat pe primul loc în box office-ul...

„Loserii de la seral” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul regizat de Malcolm D. Lee are în centru mai mulţi indivizi inadaptaţi în societate, care sunt nevoiţi să participe la cursurile serale pentru a-şi lua bacalaureatul. Lungmetrajul a fost vizionat de 30.444 de spectatori, potrivit cifrelor furnizate de Cinemagia.

Un alt debut este şi cel al lungmetrajului fantasy „Misterul ceasului din perete/ The House With A Clock In Its Walls”, cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie. Filmul a ocupat locul secund în topul românesc după ce a fost vizionat de 18.057 de spectatori şi a generat încasări de 357.251 de lei.

Filmul regizat de Eli Roth, bazat pe volumul omonim al lui John Bellairs, are în centru un copil orfan ce îşi ajută unchiul să localizeze un ceas cu puterea de a aduce sfârşitul lumii.

După ce timp de trei săptămâni thrillerul horror „Călugăriţa: Misterul de la mânăstire/ The Nun”, al cincilea lungmetraj din franciza „Conjuring”, filmat integral în România, s-a aflat pe primul loc în topul românesc, weekendul trecut el a coborât două locuri, până pe trei, cu încasări de 345.214 lei şi 16.946 de spectatori.

„Peppermint: Gustul răzbunării”, thriller de acţiune cu Jennifer Garner în rol principal regizat de Pierre Morel, a coborât două locuri după al doilea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări de 219.435 de lei şi a fost vizionat de 10.392 de spectatori, astfel că s-a clasat pe locul al patrulea în clasamentul românesc de weekend.

Animaţia „Ploey – Inimă de viteaz/ Ploey:You Never Fly Alone” a coborât un loc în top, până pe cinci, după ce – în al doilea weekend de la premieră – a generat încasări de 218.807 lei şi a fost vizionată de 11.540 de spectatori.

Filmul horror-SF „Predatorul/ The Predator” a coborât trei locuri în box office-ul românesc, până pe şase. Lungmetrajul a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 191.344 de lei şi a fost vizionat de 7.941 de spectatori.

Comedia de acţiune „O simplă favoare/ A Simple Favor”, regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât două poziţii în top, până pe şapte. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 150.888 de lei şi a fost vizionat de 6.994 de spectatori.

„Hell fest. Parcul groazei” a debutat pe poziţia a opta în top, cu încasări de 140.418 de lei şi 7.538 de spectatori.

Filmul de aventuri „Alpha”, regizat de Albert Hughes, a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce – în al şaselea weekend de la premieră – a generat încasări de 107.502 lei şi a fost vizionat de 4.550 de spectatori.

Filmul de animaţie „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” s-a menţinut, după al 12-lea weekend de la premieră, pe locul al zecelea, cu încasări de 83.121 de lei şi 4.110 spectatori.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă