Credit foto PR

Lora a devenit femeie de afaceri

2021 a început pentru Lora cum nu se poate mai bine. Pentru că nu e bine să-ți faci planuri pe termen lungi, viața i-a schimbat traseul profesional în câteva zile.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

26.01.2021 - 15:58

Pe 8 ianuarie, Adela Popescu anunța că este însărcinată pentru a treia oară și că se va retrage mai devreme de pe micile ecrane pentru a-și proteja sănătatea. Astfel, Lora a revenit la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV alături de Cove. Pe lângă această nouă experiență artista are planuri mari și în business-ul pe care l-a pornit, inspirată fiind de mama sa. Mai mult, aceasta avea alte planuri în ceea ce privește viața personală, însă toate acestea s-au dat peste cap.  


Zona Personală

 
Lora, tu și partenerul tău de viață ați petrecut o bună parte a lui 2020 în Bali. Din cauza pandemiei nu ați putut reveni acasă atunci când era programat. Cum te-a schimbat acea experiență?  
Lora: Bali m-a învățat să iubesc din nou un om străin, să-mi deschid inima, să leg prietenii. Aveam multe minusuri la capitolul relații umane, iar Bali m-a ajutat să scap de ele. 
V-a schimbat 2020 la nivel relațional?  
Lora: Amândoi suntem genul care ne dorim să fim oameni faini, iar asta e greu câteodată deoarece viața te duce în tot felul de situații și nu îți dai seama când te îndepărtezi de tine și de ceea ce ai visat să fii. Niciunul nu și-a dorit să rămână în urma celuilalt, ci am mers umăr la umăr. E o relație pe care o visam când mă gândeam la cum arată relația perfectă pentru mine, cum să fie bărbatul pe care să-l am lângă mine... așa arăta: să-mi înțeleagă meseria și dorința de evoluție, să-mi fie prieten și iubit, să am cu cine să mă cert. Și uite... am toate aceste lucruri cu Ionuț. 
Dar la nivel personal?  
Lora: Toată lumea a simțit o mare schimbare la mine, chiar dacă mă plăceau și înainte, acum mi se spune că sunt mult mai senină și mai liniștită. Nu mai am acea forfotă interioară, nu mai sunt mereu grăbită, parcă niciodată nu-mi ajungea timpul: simțeam că trebuie să mă împart în numeroase locuri, să mulțumesc pe toată lumea. Am atras niște oameni în viața mea care mă ajută enorm și care sunt ca mine J!  
Pentru 2021 ce rezoluții ți-ai făcut?  
Lora: Pentru acest an, planul era să stăm primele șase luni în Bali și apoi să venim odată cu căldura în țară și să mergem în locurile frumoase din România. A venit Vorbește Lumea, a schimbat planul... nu ne pare rău.  


Zona Profesională 

 
Știu că ai și un business în industria frumuseții. Și că rețeta cremei este inspirată de mama ta.  Ce ai învățat de la mama ta în materie de îngrijire personală? 
Lora: În fiecare zi, îi mulțumesc mamei mele pentru inspirația pe care mi-a dat-o pentru a face acest business deoarece m-a învățat să am grijă de mine și am dus acest lucru la alt nivel. Așa că acest business este pentru ea, crema „Go beautiful” este inspirată de ea: de la rețetă, la cum arată, la culoarea ei. Am ales rozul pentru că este culoarea luptei împotriva cancerului la sân. Și sper că de acolo de unde este ea, este mândră în continuare de mine și mă inspiră pe mai departe.  
Am lansat multe produse noi în 2020, a mers foarte bine afacerea. Iar anul acesta urmează lucruri noi. Abia aștept luna îndrăgostiților și luna martie... mă gândesc la tot felul de surprize! E ca o vacanță pentru mine și am o mare bucurie să merg înainte: mă bucur să mă dezvolt, e magic. 

Citește totul despre:

Comentarii