27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleLocuinţa unui cuplu britanic celebru a fost ţinta unor spărgători mascaţi

Locuinţa unui cuplu britanic celebru a fost ţinta unor spărgători mascaţi

Poliţiştii au fost chemaţi la vila în valoare de 6,8 milioane de euro, situată în Great Tew, Oxfordshire, Marea Britanie, vineri noapte, după ce paznicii i-au văzut pe hoţi pe camerele de supraveghere.

Şi oaspeţii unei proprietăţi din vecinătate, Soho Farmhouse, i-au văzut pe hoţi şi au fugit să îi prindă.

Cei trei bărbaţi mascaţi, care au folosit o scară pentru a intra pe una dintre ferestrele de la etaj, au reuşit să fugă şi încă nu au fost prinşi de poliţie.

Fostul fotbalist David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a cerut întărirea măsurilor de securitate în cazul acestei vile unde el, soţia sa, creatoarea de modă Victoria Beckham, şi cei patru copii ai lor îşi petrec frecvent sfârşiturile de săptămână.

Soţii Beckham nu se aflau la această reşedinţă în momentul în care a avut loc tentativa de jaf, ci în drum spre Australia, unde, împreună cu trei dintre copiii lor – Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani – sunt oaspeţii prinţului Harry, aflat într-o vizită oficială în această ţară.

Printre vecinii celebri ai soţilor Beckham se numără ducele Harry şi ducesa Meghan de Sussex, fosta gazdă a emisiunii “Top Gear” Jeremy Clarkson şi fostul premier britanic David Cameron. Iar Soho Farmhouse este un club exclusivist vizitat frecvent de vedete precum Kate Moss, James Corden şi Sam Smith.

Soţii Beckham au ajuns în Australia sâmbătă seară, fiind oaspeţii prinţului Harry cu ocazia Jocurilor Invictus din Sydney (20 – 27 octombrie).

Cele mai citite

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...
Ultima oră
Pe aceeași temă