Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Romanul de debut al lui Nick Valenzuela, Lack of Appeal, a fost publicat după ce a supraviețuit unei cariere de peste 20 de ani investigând plângerile privind drepturile civile

Lipsa Apelului, romanul de debut al lui Nick Valenzuela: hărțuire sexuală, rasă, religie, origini!

Lipsa Apelului (Lack of Appeal) este o autobiografie americană fictivă despre ce se întâmplă în viața unui investigator de reclamații pentru drepturile civile, din guvernul municipal american

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

16.05.2020 - 13:09

 

Romanul trece moment cu moment, dar și episodic printr-o zi lungă de luni, de discriminare în domeniul acordării locuințelor, interviuri ale reclamantului și respondentului, prezentare publică, datoria a investiga plângerile și întâlniri epice ale comunității; apoi, în momentul culminant, o încercare viguroasă într-o zi de vineri de a adopta o indiferență a administrației primare față de disfuncționalitatea sistemică a aplicării legii pentru drepturile civile atât de necesară publicului. Capitolele prezintă detalii contemporane, unice și accesibile, care iau forme de hărțuire sexuală, rasă, religie, origine națională, familii cu copii minori și cu persoane cu handicap; modelat după exemple de cazuri de discriminare în viața reală. Sectorul administrației publice, sectorul non-profit și individul sunt toate provocate sub natura a ceea reprezintă „drepturile civile”. Și, potențialul de imparțialitate a personajului principal în favoarea propriei profesie în timp ce încearcă să servească drepturile civile.
Memoriu personal, expunerea obiectivă asupra unor drepturi civile, o coborâre în nebunie; și, cu unele momente mai degajate, umoristice, acesta este un roman definitoriu pentru drepturile civile pentru secolul XXI.
 
Despre autor

Romanul de debut al lui Nick Valenzuela, Lack of Appeal, a fost publicat după ce a supraviețuit unei cariere de peste 20 de ani investigând plângerile privind drepturile civile pentru guvernul municipal și federal.
Investigațiile sale ample și inovatoare privind acordarea corectă a locuințelor și infracțiunile de ură au dus la o jurisprudență de referință pentru mai multe clase protejate împotriva discriminării ilegale, dar și la consiliere profesională. Conținutul său se bazează pe experiențele sale, mascate ca ficțiune literară.

Comentarii