10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleLindsey Vonn, antrenament deasupra closetului

Lindsey Vonn, antrenament deasupra closetului

Bizarul exercițiu de forță a făcut parte dintr-un program mai elaborat de pregătire al americancei, dezvoltat și personalizat de antrenorul ei. Încurajată de guru-ul fitnessului, Gunnar Peterson, Vonn nu s-a sfiit de obiectivul camerei si s-a lăsat filmată atunci cand a făcut niște genuflexiuni. Poate suna simplu, însă blonda a adăugat „greutate” acestui exercițiu, la propriu, luând o bară cu cateva kilograme bune pe umeri, în timp ce executa genufluxiunile deasupra unei toalete.

Clipul video a fost postat de Lindsey pe contul ei de Instagram, acolo unde blonda are nu mai puțin de 2 milioane de urmăritori. În spirit ludic, aceasta i-a întrebat pe fani: „Pe care le-ați încerca?”.

În clip, Vonn a continuat să își demonstreze forța, intimidând chiar și un bărbat atunci când a ridicat un baros imens, pe care l-a izbit cu putere pe o cutie amortizată. Un alt antrenament pe care l-a exemplificat medaliata olimpică a fost să se cațere pe o bandă de alergare, care imita o scară în mișcare. Ca și cum exercițiul nu ar fi fost îndeajuns de solicitant, antrenorul îi punea mingi în față, pentru a-i îngreuna urcarea.

Fanii au apreciat abilitățile americancei, laudându-o în comentarii pentru determinare și devotament, deși aceasta s-a retras din competițiile de schi alpin în anul 2019, din cauza accidentărilor.

La începutul acestui an, blonda a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, hocheistul PK Subban, dar nunta celor doi a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

De-a lungul vremii, Vonn s-a iubit cu fostul jucător de golf Tiger Woods. S-a vorbit și despre o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Asta după ce Lindsey divorțase de Thomas Vonn. Lindsey s-a autodeclarat „bolnavă după sex”, acceptând o relație cu Tiger Woods, deși știa că, înainte de a divorța, golferul își înșelase soția de mai multe ori.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Gabriela Ruse, în „sferturile” turneului WTA de la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen, după ce a învins-o în trei seturi pe Clara...
Ultima oră
Pe aceeași temă