13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Lindsay Brewer, senzația din IndyCar

În vârstă de 22 de ani, Lindsay Brewer pare să calce pe urmele celebrei Danica Patrick, cea mai de succes femeie din istoria sporturilor cu motor din America. Lindsay concurează deja în IndyCar și este considerată o mare speranță a noului val de piloți de peste ocean.

De asemenea șoferița americană este vedetă și pe Instagram, acolo unde are peste 1,2 milioane de urmăritori care nu ratează nicio postare „fierbinte”a acesteia.

Lindsay Brewer a început să piloteze încă de la vârstă de 11 ani, iar 2015 a trecut de la kart-uri la mașini. Modelul său este chiar legendara Danica Patrick, singura reprezentantă a sexului frumos care a obținut un pole position în NASCAR. Câștigătoare a diverse concursuri regionale, Lindsay este ambițioasă și și-a propus să distrugă stereotipul conform căruia femeile nu pot pilota mașini de curse.

Înainte de pandemie, blonda a dezvăluit că a primit numeroase mesaje indecente, după ce a postat o fotografie cu ea într-un costum de baie roz. Lindsay a mărturisit că poza făcută în Malibu, California, a stârnit reacții nebănuite din partea unor bărbați. Într-un clip video, Brewer a comentat: „Mă duc să-mi verific mesajele private și văd două poze indecente și un poem”. Apoi, la finalul filmulețului, americanca a ieșit supărată pe ușă.

Ultima oră
Pe aceeași temă