12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLiderii anului 2017 premiaţi la Gala Itsy Bitsy - Lideri pentru Lideraşi...

Liderii anului 2017 premiaţi la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Lideraşi (P)

Pentru că liderii de azi inspiră generaţia de mâine, Itsy Bitsy FM susţine proiectele şi oamenii care îi ajută pe copii, să îşi dezvolte leadershipul personal pentru a reuşi în viaţă şi premiază  liderii care susţin dezvoltarea celor mici prin proiecte de educaţie, sociale, sportive, culturale, muzicale etc.

Liderii care au primit trofeele Itsy Bitsy şi au fost aplaudaţi aseară pe scena castelului din inima capitalei – Le Chateau sunt:

Liderul anului 2017 în Social Media este Atena Boca, cea care a reuşit să creeze o comunitate de peste 40.000 de părinţi în toată ţara, care, într-un mediu empatic şi decent, se ajută unii pe alţii şi primesc sfaturi de la specialişti, zi şi noapte. Comunitatea LaPrimulBebe a depăşit online-ul, având la activ aproape 70 de evenimente cu peste 8.500 de părinţi în săli din toată ţara. De asemenea, Ana Nicolescu şi Ela Crăciun s-au remarcat în 2017 cu proiectele lor în social media.

Liderul anului 2017 in Parenting este Diana Stănculeanu, psihoterapeuta, coordonatoarea de programe de la Asociatia Salvaţi Copiii, vocea care trage mereu semnale de alarmă şi explică adulţilor ce pot face mai bine pentru copii. Diana s-a implicat în numeroase proiecte pentru copii şi părinţi, de la campanii de prevenire a bullying-ului, până la conferinţe precum „Cultivarea inteligenţei parentale prin curaj, compasiune şi conectare”. Alături de Diana Stănculeanu, în 2017 s-au remarcat ca lideri în parenting Mirela Horumba şi Otilia Mantelers.

Liderul anului în Acţiuni Caritabile este Vlad Voiculescu. Fost ministru al sănătăţii şi medic implicat de mulţi ani în susţinerea bolnavilor de cancer, el a fondat MagiCAMP, pentru copiii diagnosticaţi cu cancer şi a reuşit să mobilizeze mii de oameni în susţinerea proiectul MagicHOME, un refugiu construit pentru părinţii copiilor bolnavi de cancer. În acţiuni caritabile s-au mai remarcat în 2017 liderii: Cristiana Ionescu fondatoarea Edulier şi Bogdan Tănasă, iniţiatorul Casa Share din Iaşi.

Liderul anului 2017 în Proiecte Sportive este Valeria Răcila van Groningen, cea care a făcut din alergat o adevărată modă, prin infiinţarea Asociaţiei Bucharest Running Club şi prin evenimentele care adună zeci de mii de alergători din toată lumea, an de an. Cei care au reuşit să facă din sport nu numai o necesitate pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor, ci un mod de viaţă benefic întregii familii sunt şi liderii: Raluca Fişer prin proiectul BikeFest şi Ivan Patzaichin prin mişcarea Rowmania a Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23.

Liderul anului 2017 în Proiecte Culturale este Felicia Filip, cea care a transformat Opera Comică pentru Copii în locul preferat al familiilor din Bucureşti, care iubesc muzica, dansul, arta spectacolului pentru copii. Felicitări merită şi liderii Adrian Găzdaru – directorul Teatrului Excelsior, Mihai Mitrică, Vlad Ilicevici şi Laurenţiu Brătan iniţiatorii Minimest by Animest, precum şi Carmen Lopăzan şi Claudiu Maier fondatorii proiectului LittleImpro, prima trupă de teatru de improvizaţie pentru copiii din România.

Liderul anului 2017 în Educaţie este Corina Puiu, cofondator şi Director Executiv Teach for România, program care oferă şanse egale la o educaţie de calitate şi la o viaţă de calitate pentru fiecare copil din România. De asemenea, liderii în educaţie care s-au remarcat în 2017 sunt: Irene Arsene – directoarea Editurii Curtea Veche şi preşedinta Asociaţiei Curtea Veche, Maria Gheorghiu – cofondator şi director executiv al Asociaţiei OvidiuRo şi Oana Moraru – fondatoare a Centrului Educaţional Helikon şi al platformei educaţionale Voceaparintilor.ro. 

Liderul anului 2017 în Activităţi Extraşcolare este Călin Goia, fondator al Voltaj Academy, şcoala la care sute de copii din Bucureţti şi Cluj fac cu pasiune muzică, învaţă să cânte, să se exprime muzical, unde sunt îndrumaţi să îşi găsească propriul stil muzical. În 2017, s-au mai remarcat, prin proiectele de activităţi extraşcolare pe care le conduc Adriana Alionte – fondatoarea Shakespeare School şi Radu Anghel Vasilescu – Directorul General al Palatului Naional al Copiilor.

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi au primit recunoaştere şi trei personalităţi care au influenţat viaţa a generaţii şi generaţii de copii şi părinţi: 

Lider de-o viaţă în Muzică este Virgil Popescu, compozitor, orchestrator, profesor de muzică şi instrumentist. Începând cu anii ’90, Virgil Popescu a compus peste 100 de cântece pentru copii,, dintre care cele mai cunoscute sunt piesele pentru emisiunea „Abracadabra”.

Lider de-o viaţă în Teatru de Animaţie este Cristian Pepino, regizor, scenarist, autor şi profesor în arta păpuşăriei. În cele peste 120 de spectacole de teatru regizate a dat viaţă personajelor din basme, arătând că teatrul de animaţie poate fi gustat la orice vârstă. El a dus păpuşile şi păpuşăria la rangul de operă de artă.

Lider Inspiraţional de-o viaţă este Marcel Iures, actor excepţional în teatru, film şi televiziune, o personalitate care s-a reinventat de-a lungul carierei sale, inspirând generaţii întregi. Marcel Iures joacă într-o piesă de teatru de animaţie pentru copii şi părinţi la Craiova şi a interpretat un rol remarcabil în filmul Octav, alături de copiii. Mai mult, este implicat în proiecte sociale, culturale şi de mediu în organizaţia Tăsuleasa Social.

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Lideraşi au mai fost decernate 5 premii speciale brand-urilor care au acordat o importanţă deosebită educaţiei copiilor şi părinţilor: Leadership în comunicarea părinţi  – şcoală – TELEKOM România, Leadership în comunicarea părinţi copii – NIVEA, Leadership pentru educaţie financiară – BANCA COMERCIALĂ Română, Leadership pentru implicarea civică – LIDL, Leadership pentru educaţie modernă – ORANGE  ROMANIA..

Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro. Evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina de facebook Itsy Bitsy.

**************

Despre ITSY BITSY – Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, www.itsybitsy.ro şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României. Itsy Bitsy a obţinut pentru părinţi si copii zi liberă naţională de 1 Iunie.

Monica Popescu, PR Manager  Tel – 0726 24 04 94, monica.popescu@itsybitsy.ro

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă