7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleLibris.ro asigură standurile de carte la târgurile de carte de la Paris...

Libris.ro asigură standurile de carte la târgurile de carte de la Paris și Leipzig

Parteneriatul Libris.ro cu ICR pentru crearea unui stand de carte spectaculos la Salonul Cărții de la Paris se desfășoară pentru al 4lea an consecutiv.

În cadrul parteneriatului, Libris.ro asigură personalul de la stand și propune vizitatorilor peste 400 de titluri de carte în limba română, cele mai vândute titluri din ultimul an.

La Leipziger Buchmesse – Târgul de carte de la Leipzig, România este țara invitată de onoare. Libris.ro reprezintă pentru prima dată România în cadrul acestui târg și propune publicului o selecție de aproape 500 de titluri apreciate de români în ultimele luni. Târgul de la Leipzig se deschide pe 15 martie și este deschis vizitatorilor până pe 19 martie.

“La Libris, ne asumăm misiunea de a convinge tot mai mulți români să citească. Facem acest lucru prin programe de încurajare a lecturii pe care le desfășurăm pe plan local, însă ne dorim ca și românii stabiliți în străinătate să rămână aproape de cultura românească, de cărțile autorilor români și de lectura în limba română. Din acest motiv, pentru noi este o onoare să susținem standurile de prezentare ale României la târgurile de carte din străinătate.

 

Este primul an când suntem prezenți la două târguri importante, în paralel, la Paris și Leipzig. Atât în Franța, cât și în Germania, există comunități importante de români care se vor bucura să descopere titlurile pe care le propunem, cele mai vândute titluri de carte pe Libris.ro” – Virgil Oniță, Director General grup de firme Libris.

 

 

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă