9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiam Hemsworth a revenit pe Instagram după despărţirea de Miley Cyrus

Liam Hemsworth a revenit pe Instagram după despărţirea de Miley Cyrus

Actorul în vârstă de 29 de ani, care a depus săptămâna trecută cererea de divorţ după şapte luni de căsătorie cu Miley Cyrus, nu a mai publicat nimic pe Instagram de la confirmarea separării de artista americană, la începutul acestei luni, însă a revenit pe platforma social media pentru a anunţa data de lansare în Statele Unite a celui mai recent film în care joacă, intitulat ”Killerman”.

”Sunt încântat să anunţ că un film la care am lucrat, intitulat ‘Killerman’, va fi lansat în Statele Unite la 30 august”, a scris el.

”Sunt incredibil de mândru de efortul depus de toată lumea. A fost o onoare absolută să lucrez din nou cu prietenul meu Emory Cohen, unul dintre actorii mei preferaţi, Malik Bader, un regizor extrem de creativ şi de inteligent şi cu genialul Ken Seng, directo de fotografie”, a adăugat Liam Hemsworth.

”Sânge, sudoare şi lacrimi din partea tuturor celor implicaţi. Producţia unui film independent este întotdeauna un lucru dificil şi vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care au muncit din greu şi care au contribuit la realizarea acestuia”, a mai scris actorul.

Actorul australian Liam Hemsworth a declarat la începutul acestei luni că îi urează lui Miley Cyrus ”sănătate şi fericire” după despărţire. El a confirmat despărţirea printr-un mesaj publicat pe Instagram. ”Miley şi cu mine ne-am separat recent şi îi doresc sănătate şi fericire de acum înainte”, a scris actorul. Hemsworth a adăugat că despărţirea lor este o ”chestiune privată” şi că nu va face alte declaraţii în media. ”Pace şi iubire”, a încheiat el.

Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a anunţat anterior într-un comunicat că atât ea cât şi actorul au decis să pună capăt relaţiei lor, pentru “a se focaliza asupra carierei”, şi că ambii se află “într-o constantă evoluţie ca persoane”.

Anunţul despărţirii a venit la o zi după ce Miley Cyrus a fost surprinsă în timp ce se săruta cu tânăra actriţă şi ‘influencer’ Kaitlynn Carter, fosta soţie a cântăreţului Brody Jenner, în timpul unei escapade “între fete” pe malul lacului Como, în Italia.

Cyrus şi Hemsworth şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru ‘The Last Song’, în 2009, în care au jucat împreună. Cei doi au anunţat că s-au logodit în 2012, înainte de a pune capăt relaţiei un an mai târziu. După aproape doi ani de pauză, Miley şi Liam s-au împăcat.

Artista americană, care se identifică cu genul ‘pansexual’, a dezvăluit luna trecută revistei Elle că nu se i se potriveşte “stereotipul de soţie tradiţională”, ea şi soţul său având o căsnicie deschisă.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă