Leryn Franco nu a fost uitată de fani

Share

Rl online 0 comentarii

22.06.2020 - 19:39

 Cu toate că s-a retras de ani buni din lumea sportului, paraguayanca Leryn Franco continuă să aibă o mulțime de fani pe întreg mapamondul, dar asta nu datorită performanțelor din atletism. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, fosta aruncătoare de suliță a fost considerată cea mai frumoasă atletă din lume până în 2014, atunci când a ieșit din „scena” competițională.

Leryn, care între timp a devenit antrenoare la clubul paraguayan Club Sol del America, a cochetat cu modellingul încă din perioada în care activa ca sportivă. Bruneta care în 2007 a fost finalistă la concursul Miss Bikini Universe a aprins imaginația tuturor bărbaților cu pictorialele incendiare din celebra revistă Sports Illustrated, pentru care a pozat de câteva ori. Nu e de mirare de ce toți fotoreporterii o vânau pe vremea când concura.

Absolventă a Facultății de Finanțe Bănci, frumoasa din Paraguay și-a reprezentat țara la Jocurile Olimpice de la Atena (2004), Beijing (2008) și Londra (2012), dar nu a reușit să pătrundă în finale, rezultatele sale fiind modeste în comparație cu performanțele specialistelor de top de la suliță.

Mai mult, grație popularității sale, sud-americanca avut ocazia să își facă debutul și în cinematografie, fiind distribuită în pelicula Eliza Lynch, Regina Paraguayului.

Comentarii