Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lenjerii de pat și calitățile lor benefice

Materialul din care este confecționată lenjeria de pat este unul dintre factorii care afectează calitatea somnului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2020 - 11:17

Capacitatea de a lucra și starea de spirit a unei persoane în cursul zilei următoare, depinde de cât de confortabil a fost somnul. Prin urmare, este important să alegi lenjerii de pat din materiale naturale care să fie plăcute pentru corp, iar seturile de lenjerii de pat din bumbac pe care le poți cumpăra din magazinul online cumparamisim.ro sunt astfel de produse.

Firele mătăsoase se obțin din bumbac natural, și acestea sunt utilizate pentru producerea lenjeriei de pat. Aceste fire au proprietăți special, și datorită acestui lucru, cearșafurile, fețele de pernă și cearșafurile de plapumă absorb perfect umezeala. În ceea ce privește rezistența și durabilitatea, lenjeria de pat din bumbac se compară favorabil cu seturile realizate din alte materiale naturale și artificiale.

Lenjerii de pat din bumbac de calitate - Avantaje

Lenjeriile de pat din bumbac natural au și alte avantaje, cum ar fi costul accesibil, îngrijirea fără pretenții, deoarece, produsele din bumbac pot fi spălate la temperaturi ridicate, hipoalergenică, capacitatea de a lăsa aerul să treacă. Astfel de lenjerii de pat pot dura suficient de mult, dar pentru aceasta este necesar să se efectueze îngrijirea adecvată. Dacă speli lenjeriile de pat la mașina de spălat, trebuie să respecți instrucțiunile producătorului. De obicei, produsele din bumbac tolerează bine nu numai spălarea în mașină, ci și spălarea chimică. Trebuie amintit că, atunci când speli lenjeriile de pat în culori întunecate, este necesar să selectezi doar modul delicat. Pentru produsele din bumbac care sunt uscate în mașina de spălat cu uscător, temperatura trebuie să fie redusă. Un alt avantaj al acestor lenjerii de pat este acela că, nu întotdeauna necesită călcare.

Tipuri de țesături din bumbac

Există multe tipuri de țesături din bumbac care sunt folosite pentru a coase lenjerii de pat. Creton este o țesătură ușoară și foarte delicată, care este folosită cel mai adesea pentru a coase lenjeria de pat pentru copii. Calico de lux este un material popular caracterizat prin rezistență la uzură și durabilitate. Datorită acestui lucru, lenjeria de pat din calico suportă peste trei sute de spălări. Țesătura calico este foarte plăcută la atingere.

Poplin este o țesătură de bumbac mătăsos, la fabricarea căreia se folosesc fire de diferite lungimi. Această țesătură este, de asemenea, concepută pentru trei sute de spălări și este folosită cel mai adesea, pentru a crea lenjerii de pat colorate.

Ranfors este o țesătură subțire, delicată, dar foarte durabilă, care este adesea folosită pentru a crea lenjeriile de pat pentru bebeluși.

Finet este o țesătură mai groasă și este folosită în principal, pentru fabricarea lenjeriilor de pat călduroase pe timp de iarnă și răcoroase pe timp de vară.
Percale este o țesătură din fibre lungi. Ca rezultat, țesătura este puternică, dar subțire și foarte moale.

Atunci când alegi lenjerii de pat din bumbac, este necesar să cunoști exact dimensiunea patului, deoarece în ciuda anumitor standarde privind dimensiunile, acești parametri pot diferi în funcție de producătorii din diferite țări.

Comentarii