Lauren, noua Kim Kardashian a Americii?

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2020 - 10:52

Lauren Pisciotta este un model de 32 de ani din Statele Unite ale Americii, cu forme care ar face-o invidioasă până și pe Kim Kardashian. Superba brunetă are mare succes pe Instagram, acolo unde a reușit să adune aproximativ 750.000 de urmăritori.

În pofida programului foarte încărcat, bruneta cu forme amețitoare își face întotdeauna timp și pentru fitness, indiferent că merge la sală sau improvizează în confortul căminului propriu. Pe lângă pictoriale și Instagram, Pisciotta este și un manager de succes. Aceasta are mai mulți artiști pe care îi reprezintă, cel mai cunoscut dintre aceștia fiind Niykee Heaton, un celebru cântăreț de muzică pop. În plus, Lauren iubește sporturile, fotbalul, tenisul și baschetul, neratând niciun meci.

Astfel, nu e de mirare că fiecare fotografie postată de Lauren este extrem de apreciată, adunând zeci de mii de like-uri. Motivul succesului este lesne de înțeles, americanca fiind extrem de frumoasă, dar și un om de succes. Visul său pe termen lung este de a deveni o adevărată sursă de inspirație pentru ceilalți. Lauren dorește să determine cât mai mulți adolescenți din America, țară cu o populație în general supraponderală, să facă sport regulat.

Comentarii