10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLapte praf, articole de transport și jucării - Gama completă pentru copii,...

Lapte praf, articole de transport și jucării – Gama completă pentru copii, acum pe altex.ro

Perioada pandemiei este dificilă pentru fiecare dintre noi, cu atât mai mult pentru micuții care nu se pot juca în parc și care nu mai merg la grădiniță sau la școală.

Un real ajutor pentru părinți este oferit de altex.ro care și-a diversificat gama de produse disponibile pe site, creând categorii dedicate jucăriilor și altor accesorii necesare copiilor.

 

Acum, printr-un simplu, click, poți comanda de pe altex.ro lapte praf, scaune auto pentru copii, jucării și multe alte lucruri extrem de utile pentru prichindei și părinți, deopotrivă.

 

Călătorii sigure: Articole de transport pentru copii
 

Chiar dacă, pe timpul pandemiei, ieșirile în afara locuinței pot avea loc doar în anumite condiții și doar în baza unor motive justificate, e important ca cei mici să beneficieze de confort și de siguranță de fiecare dată când ne însoțesc în călătoriile cu mașina. Prin urmare, transportul micuților trebuie să aibă loc potrivit reglementărilor legislative care prevăd utilizarea unor scaune auto special concepute. Dacă ai nevoie de un scaun auto pentru copii, poți comanda modelul preferat de pe altex.ro. Aici, te întâmpină o varietate de produse de acest gen, inclusiv scoici auto sau înălțătoare. Îți recomandăm să alegi un articol de transport pentru micuțul tău adecvat grupei de greutate din care acesta face parte, ținând cont și de vârsta sa. Chicco, Cybex și multe alte branduri de accesorii pentru copii te așteaptă pe site-ul altex.ro. De asemenea, beneficiezi de o gamă variată din punct de vedere cromatic și de accesorii la prețuri pentru orice buzunar.

 

Lapte praf, pentru hrana sănătoasă a micuților
 

Utilizarea de lapte praf are o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea armonioasă a micuților. Acesta este bogat în vitamine și minerale, cum ar fi magneziu, calciu, potasiu sau fosfor, esențiali pentru creșterea lor sănătoasă. Grație produselor de pe altex.ro îi poți asigura copilului hrana de care are nevoie chiar și pe timpul pandemiei, fără a fi nevoie să mergi la supermarket sau în farmacii. De pe site poți comanda lapte fără lactoză sau fără zahăr, de la branduri renumite în domeniu, cum ar fi Nestle, Aptamil, Milupa Milumil. Alege cantitatea dorită și vârsta micuțului, iar mai apoi adaugă în coș produsele pe care ți le dorești. Este foarte simplu să ai acasă tot ceea ce este necesar pentru cel mic, dacă îți faci cumpărăturile de pe altex.ro!

 

 

Jucării LEGO, pentru distracția și dezvoltarea copiilor acasă
 

Distracția prichindeilor nu trebuie neglijată, cu atât mai mult cu cât ieșirile la joacă alături de prieteni nu sunt posibile, pentru moment. Din fericire, Altex pune la dispoziție o gamă diversă de jucării, ideale pentru piticii de orice vârstă, începând de la 6 luni. Și dacă vrei să îmbini joaca și învățarea poți opta pentru jucării LEGO, ale căror beneficii pentru dezvoltarea copiilor sunt demonstrate științific. Pe lângă faptul că cei mici vor găsi astfel de jucării pur și simplu fascinante, folosirea lor încurajează creativitatea și aduc împreună întreaga familie!

 

Pe altex.ro ai o gamă completă de accesorii pentru copii. Comandă-le acasă și le vei primi în cel mai scurt timp!

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă