Credit foto Twitter

Lansarea filmului „No Time to Die” amanată pentru a patra oară

Revenirea la viața cu care eram obișnuiți se lasă așteptată, iar cinematografele din întreaga lume nu au revenit încă la un program normal. Din aceste motive, producătorii ultimului film James Bond cu Daniel Craig, este amânat pentru a patra oară.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

24.01.2021 - 17:36

Motivele care stau la baza deciziei au în calcul și faptul că cinematografele din întregaa lume rămân închise în primele luni ale lui 2021. Decizia companiei de productie MGM de a amâna pentru a patra oară lansarea a fost dată pe pagina de Twitter oficială a francizei James Bond.  

În consecință lansarea este amânată cu încă 6 luni! Reprogramată inițial pentru 2 aprilie, premiera este acum stabilită pe 8 octombrie 2021. 


 

„No Time to Die' este cel mai scump film al francizei. În ultima peliculă a lui Daniel Craig în rolul lui James Bond au fost investiți 250 de milioane de dolari. 

Inițial lungmetrajul trebuia să ajungă pe marile ecrane în noiembrie 2019. După prima amânare, filmul urma să aibă premiera în Marea Britanie pe 12 noiembrie şi în America de Nord pe 20 noiembrie. Și în cele din urmă, cea de-a treia amânare era programată pentru luna aprilie a acestui an. 

Citește totul despre:

Comentarii