5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLansarea filmului „No Time to Die” amanată pentru a patra oară

Lansarea filmului „No Time to Die” amanată pentru a patra oară

Motivele care stau la baza deciziei au în calcul și faptul că cinematografele din întregaa lume rămân închise în primele luni ale lui 2021. Decizia companiei de productie MGM de a amâna pentru a patra oară lansarea a fost dată pe pagina de Twitter oficială a francizei James Bond.  

În consecință lansarea este amânată cu încă 6 luni! Reprogramată inițial pentru 2 aprilie, premiera este acum stabilită pe 8 octombrie 2021. 


 

„No Time to Die’ este cel mai scump film al francizei. În ultima peliculă a lui Daniel Craig în rolul lui James Bond au fost investiți 250 de milioane de dolari. 

Inițial lungmetrajul trebuia să ajungă pe marile ecrane în noiembrie 2019. După prima amânare, filmul urma să aibă premiera în Marea Britanie pe 12 noiembrie şi în America de Nord pe 20 noiembrie. Și în cele din urmă, cea de-a treia amânare era programată pentru luna aprilie a acestui an. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă