FOTO: Twitter/Lady Gaga

Lady Gaga, în lacrimi: Zombie Boy s-a sinucis

Zombie Boy, manechin şi artist canadian, cunoscut pentru tatuajele sale spectaculoase care îi ofereau alura unui cadavru, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, a anunţat presa din Canada, citată de AFP.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.08.2018 - 18:11

Zombie Boy, al cărui nume real era Rick Genest, a murit miercuri în jurul orei locale 17:00 (21:00 GMT), potrivit postului public Canadian Broadcasting Corporation (CBC), informează Agerpres. Potrivit unor surse, Poliţia „a clasat acest deces drept o sinucidere”.

Cântăreaţa Lady Gaga, alături de care artistul canadian a apărut în videoclipul piesei „Born This Way” (2011), s-a declarat devastată de vestea morţii acestuia.

„Sinuciderea prietenului meu Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare. Ar trebui să facem mai mult pentru a schimba cultura actuală, să punem sănătatea mintală pe primul plan şi să suprimăm stigmatizarea care ne face să nu putem să vorbim despre aceste lucruri”, a declarat vedeta pop americană într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter.

Dulcedo Management, agenţia lui Zombie Boy, a spus că artistul canadian era „o legendă a scenei artistice şi în lumea modei”.

„Întreaga echipă de la Dulcedo este şocată şi îndoliată în urma acestei tragedii”, se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a agenţiei.

Zombie Boy, care a trăit pentru o vreme din cerşetorie pentru a putea să îşi achite costul tatuajelor sale spectaculoase, a devenit cunoscut în universul modei şi al industriei de divertisment graţie unor colaborări cu Thierry Mugler şi Lady Gaga.

Comentarii