13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleLa ROMEXPO începe DENTA II – manifestarea care prezintă noutățile în stomatologia...

La ROMEXPO începe DENTA II – manifestarea care prezintă noutățile în stomatologia românească

La DENTA II sunt prezentate inovaţii stomatologice și descoperiri din domeniul medicinei dentare, utile atât medicilor, cât și pacienților care au nevoie de soluţii rapide, eficiente şi cât mai accesibile.

Peste 85 de companii, din 13 țări, participă la DENTA II și prezintă oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice. Firmele expun aparatură de ultimă generație, echipamente, accesorii, materiale, dispozitive specifice igienei orale şi produse farmaceutice pentru medicină dentară.

De asemenea, vizitatorii specialiști găsesc la târg cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid, fără durere sau disconfort și au posibilitatea de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

În cadrul DENTA II are loc al 75-lea Congres cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie, eveniment care se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional, având ca temă principală Stomatologia 3D. Acesta este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și își propune să contribuie la actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști. Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România organizează workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic. Acesta se desfășoară pe 5 decembrie, în intervalul orar 13:30 – 18:00.

Pe 6 decembrie, intervalul orar 14:00 – 16:00, în Sala de Conferințe Denta din Centrul Expozițional ROMEXPO, se desfășoară cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy. Evenimentul este organizat în două paneluri. Primul presupune descrierea elementelor de bază ale laserului diodă și ilustrarea principalelor avantaje ale utilizării lui. Cel de-al doilea se va concentra asupra modului de aplicare a laserului pe țesutul moale și expunerea posibilelor reacții ale țesuturilor în contact cu acesta. Specialiștii vor învăța cum să gestioneze viteza mâinii pentru a evita deteriorarea termică a țesuturilor moi și vor putea 

observa diverse aplicații dentare: frenectomia, gingivectomia, depigmentarea gingiei, eliminarea anchiloglossiei, efectuarea unei biopsii.

Sâmbătă, 7 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 12:30, Smart Medical Solution organizează prezentarea „O nouă viziune în chirurgia regenerativă”, eveniment la care va fi prezent lectorul, doctor Mauro Libertucci.

Consultați programul complet al activităților conexe pe www.denta.ro.

Program de vizitare:

5 – 7 decembrie 2019, între 10:00 – 18:00;

 

Intrarea este liberă;

 

Accesul vizitatorilor:

   pietonal: poarta A (dinspre Piața Presei Libere); porțile B, C (dinspre    bulevardul Expoziției) și poarta D (dinspre strada Parcului);

   auto: porțile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) și poarta D (dinspre    strada Parcului);

   tarif parcare: 5 lei/oră.

Despre ROMEXPO

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă