13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleLa Atelierul “Mâinile prind culoare”, copiii s-au jucat de-a micii pictori

La Atelierul “Mâinile prind culoare”, copiii s-au jucat de-a micii pictori

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, Unirea Shopping Center a găzduit, la etajul 4, în zona de Food Court, Atelierul “Mâinile prind culoare”, un eveniment cu acces gratuit, în cadrul căruia copiii – prichindei de grădiniţă şi şcolari – au învăţat să picteze pe pânză cu mânuţele, au socializat, au legat prietenii, iar la final efortul le-a fost răsplătit cu premii-cadou, care să le amintească de acest weekend special. Totul s-a desfăşurat într-un ambient foarte primitor, plin de culoare, amenajat cu multă dragoste pentru cei mici.

La atelierul cu acces gratuit “Mâinile prind culoare”, copiii, însoţiţi de părinţi, bunici, frăţiori şi surioare, au fost întâmpinaţi cu un ambient prietenos, plin de culoare şi veselie, unde li s-au pus la dispoziţie toate materialele necesare pentru a fi creativi: cutiuţe cu vopsele, bucăţi de pânză, pahare cu apă, bureţei. În plus, pe tot parcursul atelierului, au beneficiat de îndrumarea atentă a asistenţilor voluntari din echipa A.I.P.A., pentru a realiza picturi cât mai reuşite.

Mai întâi, cei mici au avut de ales între trei personaje foarte simpatice – o bufniţă, un leu şi o pisică –, fiecare având o poveste fascinantă. Apoi, după ce şi-au însuşit tehnica de pictură predată de asistenţii A.I.P.A., aceştia au pus pe pânză vopseaua, ajutându-se de bureţei şi de propria imaginaţie. Rezultatele au fost uimitoare şi apreciate de toată lumea.

În tot acest timp, cei mari au putut să-şi ia o pauză binemeritată, relaxându-se la o gustare în zona de Food Court din imediata apropiere sau la o “sesiune” de shopping la etajele inferioare ale Magazinului Unirea. 

La finalul atelierului “Mâinile prind culoare”, toţi copiii au fost răsplătiţi pentru efortul lor cu premii-cadou, oferite de “Maam With Love” by Alexandra Sandu, Unirea Shopping Center şi Magazinul Diverta.


În plus, a avut loc o tombolă, în urma căreia unul dintre micii participanţi a câştigat un tricou marca “Maam With Love”.  

Atelierul “Mâinile prind culoare” a fost susţinut de A.I.P.A. (Asociaţia pentru Intervenţie Precoce în Autism), o asociaţie care îşi desfăşoară activitatea de 10 ani, cu o echipă compusă din 11 psihologi specializaţi internaţional în intervenţie comportamentală şi din studenţi voluntari, ce are ca obiectiv principal ajutorarea copiilor cu nevoi speciale în sensul dezvoltării abilităţilor necesare pentru o calitate a vieţii cât mai bună. Dacă vrei să contribui şi tu la campania A.I.P.A., sprijinind copiii diagnosticaţi cu autism şi deficienţe asociate, achiziţionează un tricou ”Maam with love”!

Mulţumim “Maam With Love” by Alexandra Sandu, Unirea Shopping Center şi Magazinului Diverta!

Şi nu uita! Îţi dăm întâlnire din nou sâmbătă, 15 decembrie, la ora 17.00, în acelaşi loc plin de culoare de la etajul 4, din zona de Food Court a Unirea Shopping Center, la Atelierul “Iubire necondiţionată”, un atelier de parenting unde vei găsi multe răspunsuri la întrebările ridicate de copii şi copilărie! 

 

 

Cele mai citite

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă