3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleLa 45 de ani, Cameron Diaz este însărcinată

La 45 de ani, Cameron Diaz este însărcinată

Într-un set de fotografii publicate recent de tabloidul Radar Online, vedeta americană poartă o ţinută vaporoasă, îţi ţine o mână pe abdomen şi are o siluetă ce pare să fie rotunjită de sarcină.

Potrivit aceleiaşi publicaţii online, Cameron Diaz şi soţul ei, Benji Madden, în vârstă de 38 de ani, chitaristul trupei Good Charlotte, vor deveni cu certitudine părinţi pentru prima dată, în 2018.

“Cameron este convinsă că naşterea unui copil ar putea să salveze căsnicia”, a declarat o sursă din anturajul celebrei actriţe americane.

Adoptând un ton ceva mai moderat, tabloidul US Weekly afirmă că actriţa şi soţul ei încearcă de ceva vreme să aibă un copil. “Ar adora să aibă un copil, dar încercările lor nu au funcţionat până acum”, a declarat o sursă citată de publicaţia menţionată. “Au încercat totul. De la fertilizarea in vitro şi până la acupunctură. A fost o luptă îndelungată şi dificilă, cu multe suişuri şi coborâşuri. Cameron şi-ar dori să devină mamă mai devreme”, a adăugat sursa.

Cuplul nu ar elimina nicio strategie pentru a deveni părinţi. “Nu ştiu deocamdată în cel fel vor deveni părinţi, dacă va fi o naştere naturală, dacă vor adopta un copil sau dacă vor apela la o mamă purtătoare, însă nu vor abandona lupta”, a precizat aceeaşi sursă.

Cameron Diaz şi Benji Madden s-au căsătorit în ianuarie 2015, după o relaţie de doar opt luni, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în vila lor din Beverly Hills. La ceremonie, la care au fost prezenţi rude şi prieteni apropiaţi, au participat aproximativ 100 de persoane.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă