13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleLa 2 ani de la despărțire s-a finalizat divorțul dintre Adele și...

La 2 ani de la despărțire s-a finalizat divorțul dintre Adele și Simon Konecki

Un judecător ar fi semnat joi divorțul, conform publicațiilor Entertainment Tonight și Us Weekly.
Un reprezentant al artistei nu a dorit să răspundă solicitărilor presei pentru comentarii.

În ianuarie, fostul cuplu a depus un pachet de judecată la instanța din Los Angeles. La acea vreme, documentul nu fusese introdus sau semnat de un judecător pentru a dizolva oficial căsătoria lor.
Adele, care împărtășește fiul de 8 ani, Angelo, cu Konecki, și-a anunțat prima despărțire în aprilie 2019, după șapte ani de relație și trei de mariaj.
„Adele și partenerul ei s-au separat”, au spus reprezentanții cântăreței într-o declarație pentru Associated Press la acea vreme. “Ei s-au angajat să-și crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna cer intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii”.

Adele, în vârstă de 32 de ani, a cerut divorțul la cinci luni după știrea despre despărțire, invocând diferențe ireconciliabile drept motiv al despărțirii și solicitând custodia comună a fiului lor.
La momentul respectiv, depunerea divorțului, obținută de People, preciza că sprijinul soțului și separarea bunurilor și proprietăților lor vor fi determinate prin mediere.
În mai anul trecut, o sursă a declarat pentru People că Adele și Konecki locuiesc vizavi unul de celălalt în L.A., în timp ce își cresc copilul pe fondul pandemiei de coronavirus.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă