7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleKris Jenner, primele declarații despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West

Kris Jenner, primele declarații despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West

Kris Jenner a rupt tăcerea și a vorbti pentru prima oară despre divorțul fiicei sale Kim Kardashian cu Kanye West, spunând într-un nou interviu că „scopul” este ca toate părțile – copiii cuplului și ei înșiși – să fie fericiți.

„Cred că va fi întotdeauna greu oricând … știi, [că] există mulți copii”, a spus Jenner la emisiunea radio „The Kyle & Jackie O Show” joi. „Lucrul bun al familiei noastre este că suntem acolo unul pentru celălalt și ne sprijinim și ne iubim foarte mult, așa că tot ce vreau este ca acei doi copii să fie fericiți. Și vreau ca copiii să fie fericiți. Acesta este obiectivul “.

West și Kardashian au patru copii:North, 7 și Chicago, 3 și fiii Saint, 5 și Psalmul 1. Probabil, prin „acei doi copii”, Jenner a însemnat West și Kardashian și nu dezvăluia o preferință pentru selectați setul nepoților ei.

Celebrul „momager” a adăugat: „Cred că toți ne dorim acest lucru pentru familiile noastre – doar pentru a putea avea dragostea și aprecierea reciprocă și că toată lumea este în regulă. Asta vrei ca mamă. ”

A trecut o lună de când Kardashian a cerut oficial divorțul de West, deși Page Six scria în ianuarie că cei doi se îndreaptă spre o despărțire. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă