12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleKim Kardashian a făcut lobby pentru introducerea unui buton de editare pe...

Kim Kardashian a făcut lobby pentru introducerea unui buton de editare pe Twitter

Kim Kardashian l-a invitat pe Jack Dorsey la o petrecere aniversară a soţului ei, rapperul Kanye West, care a împlinit recent vârsta de 41 de ani, pe 8 iunie.

În timpul petrecerii, starleta TV, care are peste 60 de milioane de admiratori (“followers”) pe Twitter, i-ar cerut lui Jack Dorsey să introducă o funcţie care să permită utilizatorilor să îşi editeze mesajele (“tweets”) publicate pe această reţea de microblogging.

“Am avut o conversaţie foarte bună cu Jack în acest weekend de ziua lui Kanye şi cred că el m-a ascultat cu adevărat atunci când i-am vorbit despre butonul de editare (pe Twitter, n.r.)”, a scris vedeta TV.

“Acum înţeleg de ce am fost invitat acolo!”, i-a răspuns, în glumă, Jack Dorsey.

“Ha, ha, ha! Niciodată! Kanye te iubeşte! Însă a trebuit să aduc în discuţie acest subiect”, a adăugat Kim Kardashian.

Nu este pentru prima dată când starleta TV, în vârstă de 37 de ani, încearcă să se folosească de influenţa pe care o deţine în spaţiul online.

Luna trecută, ea s-a întâlnit la Casa Albă cu preşedintele Donald Trump, căruia i-a cerut să o graţieze pe o femeie de 63 de ani, condamnată la închisoare pe viaţă – deşi nu avea antecedente judiciare – pentru o infracţiune nonviolentă asociată traficului de droguri.

Alice Marie Johnson a petrecut 22 de ani în spatele gratiilor şi nu era eligibilă pentru eliberare condiţionată, însă preşedintele Trump i-a comutat sentinţa, săptămâna trecută.

Kim Kardashian a salutat decizia prin intermediul unui mesaj pe Twitter: “Cea mai bună veste din toate timpurile!”.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă