12.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Kelly Piquet a făcut o nouă cucerire în Formula 1

Noul An a adus vești picante din viața lui Max Verstappen, unul dintre starurile Formulei 1. Chiar dacă are doar 23 de ani, pilotul celor de la Red Bull Racing a reușit să o cucerească pe Kelly Piquet, nimeni alta decât fiica legendarului Nelson Piquet, triplu campion în „Marele Circ”.

Kelly, care este mai în vârstă cu 9 ani decât Verstappen, a avut până în decembrie 2019 o relație cu Daniil Kvyat, rusul care concurează și în el Formula 1. Mai mult, de pe urma legăturii dintre cei doi a rezultat și un copil.

Interesant este că Verstappen și Daniil Kvyat au fost chiar colegi de echipă în sezonul 2015/2016, după care rusul a părăsit scuderia.

Totuși, se pare că nimic nu stă în calea dragostei atunci când găsești persoana potrivită, astfel că Verstappen și-a împărtășit fericirea chiar în primele zile ale lui 2021, printr-o postare pe Instagram, ce îl înfățișa alături de noua cucerire.

Sub fotografie, belgiano-olandezul a scris celor 3,9 milioane de urmăritori: „Haideţi să facem 2021 un an memorabil, în mai multe feluri. Vă urez tuturor succes, dragoste şi fericire, așa cum mi le-am găsit şi eu“.

Fotomodelul a fost prima persoană care a reacţionat la postarea iubitului ei, lăsând o inimioară. De asemenea, ea nu s-a lăsat mai prejos și a împărtășit o fotografie pe contul personal cu starul de la Red Bull Racing, confirmând încă o dată relația în fața publicului.

Diva de 32 de ani s-a născut în Germania, însă a trăit multă vreme în Franța, Anglia și Statele Unite, unde a studiat relațiile internaționale.

După ce a lucrat pentru ceva timp la revistele de modă Marie Claire și Vogue, Kelly a preluat un rol în social media pentru Formula E.

Ultima oră
Pe aceeași temă