Karolinei nu-i plac bărbații cu Instagram

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2020 - 23:49

Karolina Sevastyanova, campioana olimpică care s-a pozat recent cu pugilistul UFC Conor McGregor, a șocat internetul spunând că nu s-ar uita la un bărbat care deține un cont de socializare.

Culmea, gimnasta în vârstă de 25 de ani a făcut comentariul chiar pe pagina sa de Instagram, unde își împărtășește zilnic viața cu urmăritorii săi, spunând că „nu este ok” ca un bărbat normal să fie prezent pe rețelele de socializare. „Cum aș reacționa dacă un tip ar fi mereu prezent pe social media? Să dea like și să comenteze la orice... Nici măcar nu m-aș uita la un astfel de tip”, a declarat Sevastyanova pentru cei 421.000 de urmăritori de pe Instagram.

„Cred că bărbații normali nu ar trebui să aibă nici măcar o pagină pe Instagram. Sau un cont privat doar pentru prieteni”, a mai spus ea.

Născută la Kiev, Sevastyanova s-a retras în glorie după Jocurile Olimpice din 2012, la care ea și colegele din echipa Rusiei - Uliana Donskova, Anastasia Bliznyuk, Alina Makarenko, Anastasia Nazarenko și Ksenia Dudkina - au câștigat aurul. Bruneta mai are în palmares două medalii de aur la campionatul european din Rusia și încă una la Jocurile Olimpice de Tineret.

Karolina și-a câștigat reputația de divă sexy încă de la vârsta de 19 ani, când a apărut pe coperta revistei pentru bărbați Maxim.

Comentarii