13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleKanye West îşi va lansa propria linie de cosmetice

Kanye West îşi va lansa propria linie de cosmetice

Soţul vedetei de reality show Kim Kardashian a decis să-şi extindă afacerile, motivat de cifrele bune de afaceri ale familiei legate de acest domeniu.

Muzicianul este decis să-şi extindă linia de modă Yeezy, care va include o gamă de produse de înfrumuseţare – potrivit portalului de ştiri TMZ – care va cuprinde creme de bărbierit, parfumuri sau geluri de duş, precum şi o gamă destinată aromoterapiei.

Anul trecut, Kanye West a câştigat 170 de milioane de dolari, majoritatea din contractul cu firma Adidas, alături de care a lansat o marcă vestimentară şi de pantofi de sport. Nu trebuie uitată nici casa sa de producţii discografice Good Music, estimată la aproximativ 90 de milioane de dolari.

Nu este prima oară când West încearcă să-şi croiască drum în lumea cosmeticii, având în vedere că în 2017 a prezentat marca înregistrată Donda Beauty, numită aşa în onoarea mamei sale, care însă nu a prosperat.

Soţia lui este proprietara mărcii KKW Beauty, o linie de frumuseţe ce include produse de machiaj, rujuri şi rimeluri, având 4 milioane de următori pe reţelele de socializare şi care, potrivit Forbes, i-a adus anul trecut câştiguri în valoare de 100 de milioane de dolari.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă