8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleJurnal de cumparaturi cu pungile pline! Cum sa iti eficientizezi cautarile

Jurnal de cumparaturi cu pungile pline! Cum sa iti eficientizezi cautarile

Oamenii au astazi la dispozitie o gama extrem de larga de obiecte si produse din care pot alege, in functie de necesitatile personale. Multe persoane uita, insa, ca este important sa se pregateasca inainte de a merge intr-un centru comercial, astfel incat sa isi eficientizeze modul in care isi petrec timpul.

Numarul tentatiilor este foarte mare, iar pentru a rezista in fata lor, cumparatorii pot descoperi in randurile de mai jos cateva trucuri practice, cu ajutorul carora sa reduca in mod considerabil atat perioada petrecuta la shopping, cat si sumele pe care le cheltuie! Gestionarea produselor din pungile din plastic sau biodegradabile este cheia.

 

Cum ne imbracam?

Pentru inceput, cei care merg la shopping trebuie sa aiba in vedere faptul ca este esential sa se imbrace comod, indiferent de dimensiunea listei cu produse pe care le cauta. De exemplu, piesele vestimentare trebuie sa fie din bumbac, astfel incat sa lase pielea sa respire. Mai mult, hainele trebuie sa fie suficient de largi, incat sa ofere oamenilor libertatea in miscare de care au nevoie! Multe persoane prefera un singur drum de la masina in casa dar carand o greutate foarte mare cu ajutorul pungilor din plastic. Mai multe pungi din plastic si mai multe drumuri este ideal pentru sanatatea fiecaruia.

 

Incaltaminte

In ceea ce priveste incaltamintea, si aceasta trebuie sa fie una potrivita. Cumparatorii pot petrece si pana la cateva ore in magazine si au nevoie sa poata pasi corect si comod. Adidasii, tenesii, sandalele si ghetele cu talpa joasa sunt recomandate pentru sesiunile de shopping. De preferat este ca doamnele si domnisoarele sa evite incaltarile cu toc, intrucat acestea le pot impiedica sa mearga atat de usor pe cat si-ar dori!

 

Crearea unei liste de cumparaturi

Un alt sfat practic pe care este recomandat sa il aiba in vedere oamenii este acela de a-si realiza de acasa o lista de cumparaturi. De exemplu, ei isi pot imparti obiectele pe categorii: piese vestimentare, incaltaminte sau produse alimentare ori produse de curatenie. In acest fel, vor sti care sunt raioanele pe care sa le caute atunci cand ajung in centrele comerciale.

 

Stabilirea bugetului disponibil

Pentru a evita consumerismul si achizitionarea a foarte multe obiecte care nu le sunt absout necesare, persoanele care pleaca la cumparaturi pot decide inca de la inceput bugetul pe care il pot aloca pentru lucrurile pe care si le doresc. Astfel, tinerii si adultii se pun la adapost de potentialele pericole din punct de vedere financiar si pot economisi in mod inteligent, pastrand astfel bani pentru alte placeri personale.

 

Pungi plastic si biodegradabile

Pe lista elementelor de care trebuie sa tina cont oamenii inainte de a pleca in magazine se numara si faptul ca trebuie sa isi ia de acasa pungi hartie sau reutilizabile, din materiale textile. Este vorba despre o solutie practica, prin care cumparatorii nu mai sunt nevoiti sa cumpere de fiecare data sacose cumparaturi, in care sa isi duca produsele pana acasa. Toata lumea are in caminul personal cel putin cateva pungi plastic care pot fi reutilizate.

Mai multe detalii le gasiti pe https://pungi-plastic.com/

 

Studierea centrelor comerciale

In majoritatea centrelor comerciale exista harti pe care cei aflati la shopping le pot folosi. Cu ajutorul acestora, isi pot da seama cum sunt organizate  magazinele si isi pot stabili ordinea in care sa le viziteze, in functie de nevoie personale. De preferat este ca produsele alimentare sa fie achizitionate ultimele!

 

Pauzele, mereu binevenite

Recomandat este ca persoanele ce pleaca la cumparaturi sa isi aloce suficient timp pentru a gasi tot ce isi doresc. Este important ca oamenii sa nu se simta presati de nimic si sa poata fi atenti la atat la pret, cat si la calitate. Mai mult, atunci cand simt ca este necesar, tinerii si adultii isi pot lua o pauza de cafea. In doar cateva minute, ei isi pot da seama daca lucrurile pe care le-au achizitionat deja sunt cele potrivite, dar si care sunt obiectele de care mai au nevoie si pe care trebuie sa le caute.

 

Cu cine sa mergeti la cumparaturi?

Adultii care au copii trebuie sa evite, pe cat de mult posibil sa mearga la cumparaturi impreuna cu cei mici. De ce? Copiii se plictisesc foarte repede, ceea ce inseamna ca la un moment dat vor  dori sa mearga acasa. Mai mult, micutii isi doresc aproape tot ce vad, fie ca este vorba despre jucarii, dulciuri sau alte tipuri de produse. Pentru a se concentra si pentru a se bucura de experienta unei sesiuni de shopping, parintii trebuie sa mearga singuri in centrele comerciale.

 

Intervalul orar

Pe lista lucrurilor esentiale de care este bine sa se tina cont, inainte de a merge la cumparaturi se numara si intervalul orar pe care cumparatorii il prefera. Este adevarat ca oamenii tind sa isi faca toate cumparaturile dupa serviciu, dupa-amiaza, pentru ca atunci au timp liber, insa este recomandat sa aiba grija, pentru a evita aglomeratiile.

De exemplu, seara supermarketurile au promotii de nerefuzat, care nu sunt valabile in timpul zilei. Daca, in schimb, cumparatorii prefera weekend-urile, este bine sa se trezeasca dimineata, pentru ca astfel vor gasi intotdeauna produse proaspete, abia puse pe raft!

 

 

Ofertele, disponibile si in mediu online

Un alt truc practic si eficient pe care il pot folosi oamenii pentru a scurta perioada de timp in care stau la cumparaturi este acela de a studia in prealabil ofertele magazinelor in mediul online. Comerciantii au observat ca din ce in ce mai multe persoane prefera sa faca acest lucru si anunta din timp zilele si intervalele orare in care urmeaza sa aiba promotii si discount-uri atractive!

Luand in considerare toate cele mentionate anterior, oricine se poate bucura de sesiuni de shopping placute, eficiente si interesante. Este important ca oamenii sa isi puna prioritatile in ordine, inainte de a pleca de acasa, astfel incat sa stie ce cauta si, in acelasi timp, sa nu se lasa prada tuturor ofertelor si reducerilor pe care le vad in magazine.

Rolul marilor retaileri este acela de a-si atrage publicul tinta, insa atat timp cat consumatorii isi urmaresc in permanenta lista de cumparaturi, vor fi mai putin tentati sa cada in ispita shopping-ului nejustificat.

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă