Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Jumătate dintre români își vor face concediul în România, din cauza pandemiei

Jumătate dintre români au intenția să-şi petreacă următoarea vacanţă în România, în contextul pandemiei care afectează alte țări.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.06.2020 - 19:09

50 la sută dintre locuitorii României intenționează să-şi petreacă vacanţele anului 2020 în România, nu în alte țări, din cauza pandemiei de Covid-19, afirmă un studiu realizat de Hospitality Culture Institute şi de firma de cercetare de piaţă Exact Business Solutions.

Potrivit aceluiași studiu, 52 la sută dintre românii care preferă să călătorească în ţară au educaţie ridicată, iar 48 la sută au studii medii.

Pe lângă riscurile și restricțiile implicate de pandemie, un alt motiv pentru care mulți români preferă să renunțe la vacanțele în străinătate pare a fi cel financiar. Astfel, 53 la sută dintre românii care călătoresc mai des în ţară decât în străinătate au declarat că au sub 4.000 de lei venituri medii pe gospodărie.

Comentarii