14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleJulia Rose, interzisă la meciurile de baseball

Julia Rose, interzisă la meciurile de baseball

După ce la finalul anului trecut a ținut capul de afiș în presa americană pentru că și-a arătat sânii la un meci de baseball, modelul Julia Rose a fost din nou în centrul atenției.

Prezentă la o altă partidă din MLB, modelul cu aproape 4 milioane de admiratori pe Instagram a atras toate privirile, de această dată pentru un sărut pe care i l-a oferit unei alte femei care stătea lângă ea.

Cele două au motivat gestul pe motiv că vor să susţină şi să strângă fonduri în campania de combatare a cancerului la sân, dar chiar şi aşa, au primit interdicţie pe viitor la orice alt meci de baseball. „Banii făcuți din asta vor merge la femeile cu cancer la sân. Le vom plăti facturile medicale. Ne vom întâlni cu ele și vom face tot ce ține de noi pentru a le ajuta”, a spus Julia Rose.

Născută în New Orleans, Julia Rose s-a făcut remarcată rapid în lumea mondenă, având și o relație cu vedeta TV Stephen McHugh. Alături de el a deschis și un cont de Youtube unde face vlogging.

Ea a devenit celebră grație show-ului MTV „Ești tu aceea?” și e fan declarat al echipei de fotbal american Los Angeles Rams.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă