Julia Roberts sprijină un magazin caritabil din Londra în beneficiul refugiaţilor

Un magazin caritabil deschis temporar în Londra şi susţinut de Julia Roberts permite doritorilor să achiziţioneze alimente, haine sau chiar programe educaţionale pentru refugiaţi din diverse colţuri ale lumii, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2018 - 17:38

Magazinul ''Choose Love'', administrat de asociaţia Help Refugees, şi-a deschis porţile în apropierea Carnaby Street din capitala britanică, iar un al doilea va fi deschis marţi pe West Broadway, în New York.

"Vii în magazin şi cumperi o pătură sau o vestă de salvare, dar nu pleci cu ele acasă, ci te încarci de un sentimente de afecţiune şi dragoste", spune Josie Naughton, directorul magazinului.

Asociaţia Help Refugees spune că toţi banii strânşi prin intermediul magazinului vor merge către refugiaţi, precizând că spaţiul a fost pus la dispoziţie gratuit, iar lucrătorii sunt voluntari.

Julia Roberts, vedeta din ''Pretty Woman'', a sprijinit iniţiativa purtând tricouri cu mesajul ''Choose Love'' pe covorul roşu la diferite evenimente şi publicând imagini cu acestea pe reţelele de socializare.

Magazinul din Londra, care va fi deschis până în ianuarie, a colectat peste 750.000 de lire sterline anul trecut, când a fost demarată iniţiativa.

Comentarii