Jon Voight va fi sărbătorit în Florida de susţinătorii lui Trump

Actorul american Jon Voight va fi omagiat într-o gală care se va desfăşura în februarie anul viitor, la reşedinţa şi clubul privat ale preşedintelui SUA, Donald Trump, pentru a marca al doilea an de mandat prezidenţial, potrivit mass-media locale citate de EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

26.11.2018 - 16:10

Laureat cu Oscar, Jon Voight este un admirator înfocat al lui Trump şi va fi sărbătorit de grupul de susţinere al preşedintelui, Trumpettes USA, într-o gală ce va avea loc pe 23 februarie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach (sudul Floridei) la clubul privat al lui Trump, informează ziarului Palm Beach Post.

Voight, unul dintre protagoniştii serialului ''Ray Donovan'' şi care a devenit celebru datorită rolului său în filmul ''Midnight Cowboy'' (1969), nu s-a pronunţat asupra evenimentului a cărui tematică este chiar Vestul Sălbatic şi pentru care s-au vândut deja toate biletele.

Nu s-a informat nici dacă preşedintele va participa la gală.

Donald Trump şi-a luat câteva zile libere cu prilejul Zilei Recunoştinţei (Thanksgiving Day) şi se odihneşte la Palm Beach Post, unde a vizitat mai multe cluburi de golf pe care le deţine în această localitate balneară şi a jucat chiar o partidă în compania legendarului jucător de golf Jack Nicklaus.

Comentarii