19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleJohnny Depp şi-a dat în judecată fosta soţie şi îi cere daune...

Johnny Depp şi-a dat în judecată fosta soţie şi îi cere daune de 50 de milioane de dolari

The Blast, Deadline şi People au scris, fără a da mai multe detalii, că Depp a intentat procesul după ce Heard a publicat un editorial.

Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.

„Mai întâi ea l-a abuzat fizic, apoi i-a abuzat reputaţia”, a declarat, în decembrie 2018, Adam Waldman, avocatul lui Depp, pentru USA Today.

Avocatul lui Heard a precizat că nu a văzut încă documentele şi plângerea depuse, ci doar articolele din presa americană. Totuşi, el a emis un comunicat în care condamnă acţiunea judecătorească „frivolă” şi a promis că nu o va opri pe Heard să vorbească despre violenţa domestică.

În luna decembrie a anului trecut, Amber Heard, în vârstă de 32 de ani, a scris un editorial în Washington Post în care vorbea despre consecinţele pe care a fost nevoită să le suporte pentru că a vorbit despre nevoia de stopare a violenţei domestice.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Actorul are doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 – cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă