Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jim Carrey va expune la Los Angeles desenele şi caricaturile sale cu Trump

Actorul Jim Carrey va inaugura o expoziţie la Los Angeles cu desene şi caricaturi satirice la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump, relatează marţi EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

25.09.2018 - 10:17

Galeria Maccarone din oraşul californian informează într-un comunicat trimis presei că expoziţia, intitulată ''IndigNation: Political Cartoons by Jim Carrey, 2016-2018'', îşi va deschide porţile la 13 octombrie şi va rămâne deschisă publicului până la 10 noiembrie.

De când Donald Trump a câştigat alegerile în noiembrie 2016, Jim Carrey, care şi-a demonstrat în numeroase ocazii opoziţia faţă de ideile controversatului magnat, a postat pe reţelele de socializare desene care ilustrează viziunea sa asupra situaţiei politice din SUA.

Michele Maccarone, fondatoarea Galeriei Maccarone, a declarat că arta poate servi ca mijloc de protest pentru creatorul său. "Desenele politice ale lui Jim Carrey sunt un exemplu în acest sens. El desenează în fiecare zi pentru a-şi materializa protestul şi se foloseşte de Twitter pentru a se asigura că un public cât mai amplu vede aceste imagini alături de comentariul său", a spus ea.

Jim Carrey a fost unul dintre comedianţii cei mai populari de la Hollywood în deceniul 1990 datorită unor filme ca ''Ace Ventura: Pet Detective'' şi ''Dumb and Dumber'' (ambele din 1994), în care făcea gală de stilul său exagerat marcat prin mimică, gesturi şi glume savuroase.

Ulterior, actorul canadian s-a lansat în stilul dramatic cu roluri memorabile în filme precum ''The Truman Show'' (1998), ''Man on the Moon'' (1999) şi ''Eternal Sunshine of the Spotless Mind'' (2004).

Jim Carrey a reluat recent colaborarea cu Michel Gondry, care a regizat ''Eternal Sunshine of the Spotless Mind'', la serialul ''Kidding'', lansat în premieră de Showtime la 9 septembrie.

Comentarii

loading...