credit foto Instagram

Jennifer Lopez: „La 30 de ani am făcut terapie”

„Relațiile mele personale mi-au arătat că nu mă iubesc pe mine”, a spus cântăreața despre trecutul ei

Share

Bianca Ion 0 comentarii

24.01.2021 - 15:34

Călătoria lui Jennifer Lopez către iubirea de sine a durat până la sfârșitul celor 30 de ani de viață ai artistei. 

Invitată în cadrul unei emisiuni online, artista a dezvăluit cât de mult a ajutat-o terapia să se accepte și să se iubească.

Jennifer a spus că tinerii din ziua de azi ar trebui învățați încă de la școală despre iubirea de sine

„Îmi amintesc când eram tânără am mers la terapie spre finalul celor 30 de ani ai mei și acolo am discutat enorm despre iubirea de sine. Și susțineam mereu că mă iubesc. Dar bineînțeles că relațiile personale îmi arătau că nu e așa”, a declarat Jennifer. 

Lopez a fost în trecut căsătorită cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Antony, alături de care a făcut și 2 copii.  De asemenea a avut și câteva relații expuse exagerat în presă precum cea cu P. Diddy sau Ben Affleck. 

„Nici măcar nu înțelegeam conceptul de a te iubi pe tine. Mi-a luat mult timp să înțeleg ce înseamnă a fost și este în continuare o călătorie personală. Cel mai important lucru este să te asculți și cuvintele pe care ți le adresezi. Ce spui și ce gândești - așa cum le spun și copiilor mei - devin realitatea ta. Cea mai mare teamă a mea era să îmbătrânesc, să cresc și să fiu singură. Am intrat în relații, uneori cele greșite, din motive la fel de eronate pentru că nu îmi plăcea singurătatea”, a mai mărturisit J-Lo.

 

Abia când a reușit să depășească toate aceste etape cântăreața a mărturisit că s-a simțit fericită cu adevărat. Tot în această etapă l-a cunoscut și pe actualul ei partener, Alex Rodriguez alături de care spune că își împărtășește călătoria personală.


 
 

 

Citește totul despre:

Comentarii