12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleJennifer Lopez: „La 30 de ani am făcut terapie”

Jennifer Lopez: „La 30 de ani am făcut terapie”

Călătoria lui Jennifer Lopez către iubirea de sine a durat până la sfârșitul celor 30 de ani de viață ai artistei. 

Invitată în cadrul unei emisiuni online, artista a dezvăluit cât de mult a ajutat-o terapia să se accepte și să se iubească.

Jennifer a spus că tinerii din ziua de azi ar trebui învățați încă de la școală despre iubirea de sine

„Îmi amintesc când eram tânără am mers la terapie spre finalul celor 30 de ani ai mei și acolo am discutat enorm despre iubirea de sine. Și susțineam mereu că mă iubesc. Dar bineînțeles că relațiile personale îmi arătau că nu e așa”, a declarat Jennifer. 

Lopez a fost în trecut căsătorită cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Antony, alături de care a făcut și 2 copii.  De asemenea a avut și câteva relații expuse exagerat în presă precum cea cu P. Diddy sau Ben Affleck. 

„Nici măcar nu înțelegeam conceptul de a te iubi pe tine. Mi-a luat mult timp să înțeleg ce înseamnă a fost și este în continuare o călătorie personală. Cel mai important lucru este să te asculți și cuvintele pe care ți le adresezi. Ce spui și ce gândești – așa cum le spun și copiilor mei – devin realitatea ta. Cea mai mare teamă a mea era să îmbătrânesc, să cresc și să fiu singură. Am intrat în relații, uneori cele greșite, din motive la fel de eronate pentru că nu îmi plăcea singurătatea”, a mai mărturisit J-Lo.

 

Abia când a reușit să depășească toate aceste etape cântăreața a mărturisit că s-a simțit fericită cu adevărat. Tot în această etapă l-a cunoscut și pe actualul ei partener, Alex Rodriguez alături de care spune că își împărtășește călătoria personală.

 
 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă