Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jennifer Garner, cea mai iubitoare soție de la Hollywood

Dincolo de problemele care le-au distrus căsnicia, Ben Affleck și Jennifer Garner încă sunt împreună, iar ea nu a încetat să țină la el, de dragul lui și al copiilor care au nevoie de tatăl lor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2018 - 09:58

Drama lui Ben a început și a continuat cu pasiunea lui nepotolită pentru băutură și femei. Cu toate problemele lui, Jennifer a reușit să meargă înainte mult timp. Când a devenit public că a înșelat-o cu bona copiilor, focul era deja aprins în urmă cu mult timp.

Divorțul ar fi trebuit să-l trezească pe Ben, mai ales că dosarul n-a fost finalizat nici acum și în ciuda apetenței lui pentru femei, Jenn și Ben au rămas foarte apropiați. Împăcarea lor nu l-a făcut pe Ben să îți revină și a luat-o în direcția greșită din nou.

Marele lui noroc este că are, încă mai are, cea mai iertătoare și iubitoare soție de la Hollywood. 

Miercuri după amiază, când Jennifer Garner a intrat în curtea casei lui de 19 milioane de dolari, "înarmată" cu o Biblie în mână și însoțită de avocata ei, a devenit clar că Ben o să aibă de furcă. Actrița a ieșit după câteva momente, rugându-i pe paparazzi să facă loc și s-o înțeleagă: "E și așa destul de rău, e destul de greu", le-a spus ea. Iar când mașina condusă de Jennifer a ieșit pe poartă, a devenit și mai clar de ce e o problemă atât de serioasă: pe bancheta din spate, abătut și roșu la față, ca un copil spășit care tocmai luase o chelfăneală zdravănă, stătea Affleck. Îi pierise cheful de distracție; avea nevoie de o evadare, iar soția care l-a părăsit a venit cu Biblia în mână să-l salveze.

Prăbușirea lui Ben Affleck a început de mai mult timp. Starul a recunoscut încă din 2001 că are probleme cu alcoolul. A doua cădere a avut-o în decembrie anul trecut. Prietenii lui spun că după ce a început să bea i-a fost imposibil să se mai oprească. Potrivit TMZ, Affleck s-a apucat iar de băutură cu ceva timp în urmă, iar dependența lui s-a înrăutățit progresiv.

Ca mamă a copiilor lor, Jennifer a simțit nevoia să intervină și să facă ceva. A fost crescută în religia metodistă și își duce copiii la biserică în fiecare duminică. 

Comentarii

loading...