9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleJennifer Garner, cea mai iubitoare soție de la Hollywood

Jennifer Garner, cea mai iubitoare soție de la Hollywood

Drama lui Ben a început și a continuat cu pasiunea lui nepotolită pentru băutură și femei. Cu toate problemele lui, Jennifer a reușit să meargă înainte mult timp. Când a devenit public că a înșelat-o cu bona copiilor, focul era deja aprins în urmă cu mult timp.

Divorțul ar fi trebuit să-l trezească pe Ben, mai ales că dosarul n-a fost finalizat nici acum și în ciuda apetenței lui pentru femei, Jenn și Ben au rămas foarte apropiați. Împăcarea lor nu l-a făcut pe Ben să îți revină și a luat-o în direcția greșită din nou.

Marele lui noroc este că are, încă mai are, cea mai iertătoare și iubitoare soție de la Hollywood. 

Miercuri după amiază, când Jennifer Garner a intrat în curtea casei lui de 19 milioane de dolari, “înarmată” cu o Biblie în mână și însoțită de avocata ei, a devenit clar că Ben o să aibă de furcă. Actrița a ieșit după câteva momente, rugându-i pe paparazzi să facă loc și s-o înțeleagă: “E și așa destul de rău, e destul de greu”, le-a spus ea. Iar când mașina condusă de Jennifer a ieșit pe poartă, a devenit și mai clar de ce e o problemă atât de serioasă: pe bancheta din spate, abătut și roșu la față, ca un copil spășit care tocmai luase o chelfăneală zdravănă, stătea Affleck. Îi pierise cheful de distracție; avea nevoie de o evadare, iar soția care l-a părăsit a venit cu Biblia în mână să-l salveze.

Prăbușirea lui Ben Affleck a început de mai mult timp. Starul a recunoscut încă din 2001 că are probleme cu alcoolul. A doua cădere a avut-o în decembrie anul trecut. Prietenii lui spun că după ce a început să bea i-a fost imposibil să se mai oprească. Potrivit TMZ, Affleck s-a apucat iar de băutură cu ceva timp în urmă, iar dependența lui s-a înrăutățit progresiv.

Ca mamă a copiilor lor, Jennifer a simțit nevoia să intervină și să facă ceva. A fost crescută în religia metodistă și își duce copiii la biserică în fiecare duminică. 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă