20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleJennifer Aniston este din nou singură. S-a despărțit "cu dragoste" de Justin...

Jennifer Aniston este din nou singură. S-a despărțit “cu dragoste” de Justin Theroux

“Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit”, se arată într-un comunicat transmis presei, joi, de cei doi actori.

“Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie”, potrivit aceluiaşi comunicat.

Documentul mai specifică faptul că detaliile legate de divorţ nu vor fi făcute publice, dar că cei doi doresc ca publicul să ştie adevărul, “având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa”.

“Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt”, potrivit aceluiaşi document.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie.

Aceasta a fost prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului “Tropic Thunder”, în vârstă de 46 de ani, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie “Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă