15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleJeff Bezos, fondatorul Amazon, anunţă că va face donații de două miliarde...

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, anunţă că va face donații de două miliarde de dolari

Anul trecut, Bezos a întrebat pe Twitter unde şi-ar putea dona o parte din avere. Deşi în trecut a susţinut financiar cercetările privind cancerul şi bursele pentru imigranţi, averea lui Bezos s-a concentrat în mare parte pe compania sa de rachete Blue Origin, despre care a afirmat că este „o investiţie în viitorul planetei noastre prin dezvoltarea infrastructurii spaţiale.”

Noul său efort filantropic se numeşte Bezos Day One Fund, făcând referire la filozofia de management a lui Bezos conform căreia organizaţiile trebuie să vadă fiecare zi ca fiind un nou început, altfel vor cădea victime stagnării şi declinului.

Astfel, „Day 1 Families Fund” va susţine organizaţiile non-profit care oferă adăpost şi mâncare familiilor tinere care nu au unde locui.

„Day 1 Academies Fund” va înfiinţa o organizaţie pentru a opera o reţea de grădiniţe pentru comunităţile cu venituri mici. Făcând referire la centrarea activităţii Amazon asupra clientului, Bezos a afirmat: „Copilul va fi clientul.”

Bezos a afirmat că „este foarte greu” pentru un copil să recupereze dacă a rămas în urmă în primii ani şi a adăugat că nu ştie câţi bani va dona în total.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă