Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jana, Maradona fotomodelelor

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.12.2019 - 09:46

În vârstă de 23 de ani, frumoasa Jana e fiica lui Maradona și și-a făcut recent debutul în lumea fotomodelelor, acolo unde speră să-și egaleze celebrul tată.

Născută în 1996 dintr-o relaţie extraconjugală a fostului star argentinian cu Valeria Sabalain, Jana Maradona a avut mult timp de aşteptat până să-şi cunoască tatăl. Asta pentru că Diego n-a dorit în primă fază să accepte paternitatea. „El Pibe D`Oro” a recunoscut-o abia 2013, atunci când Jana avea 17 ani. „S-a uitat în ochii mei şi a început să plângă şi să-mi ceară scuze. Apoi ne-am îmbrăţişat pentru prima dată”, a spus tânărul model.

Jana Maradona a absolvit facultatea de arhitectură, dar viața a dus-o pe un alt drum. Cu zeci de mii de fani pe Instagram, Jana a reuşit să atragă atenţia asupra calităţilor sale fizice, iar până la debutul ca fotomodel n-a fost decât un pas.

Considerat cel mai bun fotbalist din istoria fotbalului, Diego Armando Maradona are cinci copii recunoscuți, din mai multe relații.

Comentarii

loading...